Hengelsport Kees Hamelink pakt uit in Rotterdam!


27 februari 2017 | Redactie

Op stand 41 is Hengelsport Kees Hamelink te vinden. Daar vind je niet alleen fantastisch sportvismateriaal terug, maar ook kun je jezelf er prima laten informeren over diverse disciplines, zoals over zeehengelsport.

 

Zout!

Neem nou de leden van surfcastteam zij vertellen je alles over de door hun zeer succesvolle toegepaste vistechnieken en de daarbij behorende materialen. Tevens wordt de productlijn van Royal Fishing aan het publiek voorgesteld en dat door niemand minder dat de geestelijke vaders ervan!

 

Hengelsport Kees Hamelink pakt uit in Rotterdam 2

 

Voor de zeevisser mag Zzipplex natuurlijk ook niet ontbreken, net als de Franse Diamond hengels die zeer geschikt zijn voor ‘overhead’, ‘off the ground’  en ‘pendulum’ worpen. Ook komt het topmerk Greys  met de nieuwe  100 S  in 16 ft, die een maximale werpafstand en een super beetregistratie in een vederlichte hengel combineert.

 

Vlieg!

De vliegvissers komen zeker ook aan hun trekken met Hardy & Greys,  de vliegbindmaterialen van Turrall,  reels van Vivarelli én  speciale aanbiedingen van gave hengelsets.  Op de stand zijn twee ware specialisten aanwezig ; Ronny Gryspeerd  -voorzitter van Royal Coachman uit Gent en Jan Keur, vliegbinder en actief lid van Lure and Emerger!

Hengelsport Kees Hamelink pakt uit in Rotterdam 3

Kunstaas!

Voor de kunstaasvisser heeft Hamelink een grote collectie Rapala, Sybille én  aanbiedingen in castingsets bij. Verder een uitgebreid dropshotassortiment en een reeks verleidelijke zeebaarsvliegen!

 

 

Hengelsport Kees Hamelink pakt uit in Rotterdam 4

 

Hengelsport Kees Hamelink pakt uit in Rotterdam 5

 

Kortom: kom naar stand 41 - Hengelsport Kees Hamelink!

 

Bestel je kaarten direct online en profiteer van 20% korting t.o.v. de kassaprijs: klik hier!


Reactie plaatsen


 

Uw reactie is meer dan welkom en zal bij goedkeuring door de redactie geplaatst worden.

 

Reacties (0)


Er zijn nog geen reacties geplaatst.