Veel topvissers present bij Hengel Discount Gigant


28 februari 2017 | Redactie

Buiten ontzettend veel acties en voordeel op het brede assortiment aan producten heb je bij de zeer uitgebreide stand van Hengel Discount Gigant alle gelegenheid op een hele club topvissers aan het werk te zien met demo’s.

 

Je kunt ze de hemd van het lijf vragen om zelf nog beter aan de slag te gaan dit seizoen! Hier volgt een opsomming van de cracks die je ontmoet op stand 9.

 

veel-topvissers-present-bij-hengel-discount-gigant-02

 

Luc Coppens en Robert Paul Wolters van team Westin behoeven eigenlijk geen verdere introductie; een meervoudige roofviskampioen die thuis is in alle disciplines en een ware snoekexpert die je samen laten zien hoe je in elke situatie het beste uitpakt op en aan het water. 

 

veel-topvissers-present-bij-hengel-discount-gigant-03

 

Een crack? Dat geldt ook voor Shimano’s Chris Bloemert, hij is ook van alle markten thuis – evenals de Nederlands Kampioenen Snoekbaarsvissen Hendry Vis en Gerald Vierhout… 

 

veel-topvissers-present-bij-hengel-discount-gigant-04

 

Ben je meer een forellenman, of vrouw? Dan moet je zeker aan de praat met Peter Negerman van Troutteam Berkley, die wet hoe het moet als het over de commercial fisheries en competities in eigen land gaat! 

 

veel-topvissers-present-bij-hengel-discount-gigant-05

 

Tipje van de sluier:

Als volgt snel nog even een tipje van de sluier: Alle Lamiglas hengels 25% korting, en op alle TP hengels maar liefst 50% korting. Check de Berkley Powerbait drie potten voor een tientje en zes potten ínclusief deegvormer slechts 19 euro! Alle maten Fishbelly Hawgshads voor slechts 2,5 euro per pakje! Dat en nog veel meer bij Hengel Discount Gigant op stand 9!

 

veel-topvissers-present-bij-hengel-discount-gigant-06


Bestel je kaarten direct online en profiteer van 20% korting t.o.v. de kassaprijs: klik hier!


Reactie plaatsen


 

Uw reactie is meer dan welkom en zal bij goedkeuring door de redactie geplaatst worden.

 

Reacties (0)


Er zijn nog geen reacties geplaatst.