Pike Master Lures (PML) is er weer bij!


01 maart 2017 | Redactie

Vanaf vrijdag 3 maart a.s. gaat de VISMA 2017 weer van start, drie dagen vol hengelsportspektakel in Rotterdam Ahoy… En uiteraard zal Pike Master Lures weer aanwezig zijn. Opnieuw met een grote stand (nummer 7) in hal 2.

 

Op de stand staat een grote waterbak van zes meter lang en twee meter breed! In deze bak wordt gedurende de hele dag kunstaas gedemonstreerd door de Prostaffers van PML. Je kunt dus met eigen ogen zien wat de actie van bepaalde kunstaassoorten is.

 

pike-master-lures-pml-is-er-weer-bij-02

pike-master-lures-pml-is-er-weer-bij-03

Jigskinz en Hoodies!

 

Uiteraard kun je ook zelf kunstaas testen. Er staan hengels gereed waarmee je aan de slag kunt... Ter ondersteuning van dit alles staat er een onderwatercamera zodat men ook onderwateropnames kan zien van het betreffende kunstaas.

 

 

Verder zijn er demonstraties van de Jigskinz... Dit zijn speciale hoesjes waarmee men (oud) kunstaas weer een nieuwe look kan geven! Dit mag uiteraard ook - onder deskundige begeleiding - zelf geprobeerd worden.

 

pike-master-lures-pml-is-er-weer-bij-04

pike-master-lures-pml-is-er-weer-bij-05

Caps en Tournament T-shirts van PML…

 

Verder is er natuurlijk het nodige te koop, denk aan: hoodies, Tournament shirts, Buff en verschillende caps! Kom gezellig even langs op de PML-stand 7 in hal 2... Er is genoeg te doen en te zien!

 

pike-master-lures-pml-is-er-weer-bij-06

pike-master-lures-pml-is-er-weer-bij-07

Gave stuff van Buff!

 

Bestel je kaarten direct online en profiteer van 20% korting t.o.v. de kassaprijs: klik hier!


Reactie plaatsen


 

Uw reactie is meer dan welkom en zal bij goedkeuring door de redactie geplaatst worden.

 

Reacties (0)


Er zijn nog geen reacties geplaatst.