SNB op Visma: pluggenbouw, kunstaas kleuren, doodaas én meer


01 maart 2017 |

Op de Snoekstudiegroep-stand zijn diverse fraaie activiteiten te beleven. Je vindt de SNB tijdens de VISMA 2017 op standnummer 56.

Doodaasexpert Hans Rademakers is vrijdag present!

 

Doodaas

Zo is op vrijdag o.a. Hans Rademaker, specialist op het gebied van doodaas vissen, aanwezig. Hij gaat je alles vertellen over het vissen met dobbers met doodaas op snoek. Materialen, takels, hengels, hij heeft alles bij zich om te laten zien.

 

Pluggen bouwen en kunstaas kleuren

Op zaterdag is Michel Bijma op de stand. Hij laat zien hoe je kunstaas van je eigen kleuren kunt voorzien. Hij gaat live kunstaas spuiten en ook heeft hij een verzameling zelf gemaakt kunstaas bij zich. Hij laat niet alleen zien hoe het moet, als je wilt kun je bij hem ook spullen kopen of je eigen kunstaas afgeven om door hem te laten kleuren.

 

snb-op-visma-pluggenbouw-kunstaas-kleuren-doodaas-en-meer-02
Pimp je kunstaas met Michel Bijma

 

Streamerbouw en kunstaasredder

Op zondag is Michel met zijn kunstaas spuiten ook aanwezig. Daarnaast zijn vader en zoon Edgar en Shawn Snoek er ook. Edgar toont er zijn zelf gemaakte kunstaasredder. Je kunt hem kopen maar Edgar vertelt er ook alles over en legt uit hoe hij werkt. Zoon Shawn Snoek bouwt prachtige snoekstreamers. Het zijn niet alleen prachtige creaties, er is ook al goed vis aan gevangen.

 

Bekendmaking Visgid actie

In de nieuwste editie van het magazine Snoekerijen staat een oproep voor SNB leden om in te schrijven voor een dag gratis vissen met visgids Willem Beijeman. Velen hebben aan deze oproep gehoor gegeven. Tijdens de Visma maakt de SNB (op zaterdag om 12.00 uur) de winnaar bekend. Dat gebeurt op de SNB stand en live via de SNB Facebook pagina.

 

snb-op-visma-pluggenbouw-kunstaas-kleuren-doodaas-en-meer-03
Streamers van Shawn Snoek staan als heuse vangers te boek.

 

Hengels en kunstaas

Op de SNB stand vind je een groot bord met heel veel soorten kunstaas. Allerlei merken, typen en modellen. Van shads tot pluggen en spinners. Omdat de SNB niet commercieel gebonden is, beperkt men zich niet tot één of twee merken. De SNB laat zien welke soorten kunstaas er globaal zijn én wat je ermee kunt. Ook een hengelrek met diverse soorten hengels is aanwezig. Heb je dus vragen over welk soort materiaal je voor jouw visserij het beste kunt gebruiken en wil je een onafhankelijke mening? Kom dan langs op de SNB stand!

 

Naast deze workshops zijn er natuurlijk nog andere mensen op de stand. Wil je iemand van de redactie spreken, iemand van het bestuur of andere actievelingen bij de SNB? Wil je een kop koffie of gewoon een babbel met SNB-vrienden? Kom dan langs op de SNB-stand!

 

Bestel je kaarten direct online en profiteer van 20% korting t.o.v. de kassaprijs: klik hier!


Reactie plaatsen


 

Uw reactie is meer dan welkom en zal bij goedkeuring door de redactie geplaatst worden.

 

Reacties (0)


Er zijn nog geen reacties geplaatst.