EBBM: spin in het web bij elektrisch varen


22 februari 2018 | Redactie

EBBM is voor sportvissers een vertrouwd adres bij alles wat met ‘elektrisch varen’ te maken heeft. Ook op de Visma laat de Friese firma zien wat het in huis heeft aan de beste merken elektromotoren, (lithium-ion) accu’s, fishfinders, specialistische kabels, schakelingen en tal van accessoires. Op de stand showt EBBM bovendien een fraaie kajak  met ingebouwde Torqeedo ultralight aandrijving; een droom voor de kajakvisser!

 

EBBM: vraagbaak bij elektrisch varen...

 

EBBM

In de wereld van EBBM (Elektrische Buitenboord Motoren) bestaan geen problemen; alleen oplossingen. Dankzij de jarenlange ervaring op gebied van elektrisch varen, kan het beste advies gegeven worden wanneer je vragen hebt over je fronttroller; een accubak zoekt; wil weten welke elektromotor je nodig hebt voor jouw boot; of een kabeltje zoekt dat precies bij jouw schakeling naar de accu hoort.

 

 

Torqeedo

Op de Visma neemt EBBM hun mooiste motoren en aanbiedingen mee aan toppers als Minn Kota, Haswing  en Torqeedo en de fronttrollers. Bijpassend zijn natuurlijk de populaire  Rebelcell en Jarocell lithium-ion accu’s en accubakken; opladers; bekabeling met stekkers; fishfinders, Solbian zonnepanelen en leuke accessoires zoals zonnepanelen die verwerkt zijn in een praktische canvas tas.

 

 

De fraaie stand van EBBM enkele weken geleden op de Boot Holland beurs...

 

Minn Kota

Vaar je met Minn Kota elektromotoren? Kijk dan op de EBBM stand eens naar superhandige revisie-setjes voor deze motoren. En laat je vooral adviseren over het elektrisch varen want deze mensen hebben een vracht aan ervaring en weten vaak de oplossing al wanneer je halverwege je vraag zit.

 

 

Vaar je met Minn Kota? Vraag dan naar die handige revisie-setjes voor dit merk...

 

Online kaarten bestellen

Je gaat het allemaal meemaken op de Visma, en denk eraan: houd de website of Facebookpagina in de gaten voor nieuws en details over de programmering. En natuurlijk wil je dit alles zelf beleven tijdens de Visma, dus wees erbij en bestel je kaarten op tijd met korting online:  klik hier!

 

 

 

 


Reactie plaatsen


 

Uw reactie is meer dan welkom en zal bij goedkeuring door de redactie geplaatst worden.

 

Reacties (1)


 

Adri Brand

Wat een mooie presentatie van EBBM, er zal een "friese" wind gaan waaien op de Visma
in Rotterdam. Het wordt hun tweede beursavontuur en zo kort na Boot-Holland ......best wel vooruitstrevend.
Ik wens het team van EBBM een succesvolle beurs.
Adri Brand.