Avontuur en megavissen bij Visreis.nl


26 februari 2018 | Redactie

Met bestemmingen naar vrijwel elk continent kan Visreis.nl de vissende globetrotters op hun wenken bedienen. De foto’s en de enthousiaste verhalen van de klanten spreken voor zich, en elk jaar komen er weer verrassende en spectaculaire bestemmingen bij voor een avontuurlijke en visrijke vakantie. Op de Visma aandacht voor een aantal prachtige groepsreizen die eruit springen.

 

Gedenkwaardige vissen in Saltstraumen...

 

Fotoboek

Wist je trouwens dat iedere visser die bij Visreis.nl een reis boekt van 7 dagen of meer een eigen fotoboek van zijn of haar visreis krijgt wanneer je verblijf, vlucht of veerboot en de visboot in 1 pakket boekt. Gewoon gratis en als blijvend  aandenken aan een mooie visvakantie. Bovendien is er nog een speciale wedstrijd. De persoon die het leukste, mooiste of spannendste verhaal schrijft, wint een geheel verzorgde dag voor twee personen bij Visgids Groningen.

 

 

Kom naar de Visreis.nl stand op de Visma en praat met de 'ervaringsdeskundigen'...

 

Saltstraumen

Wil je een spannende Scandinavië trip met grote kans op monstervissen? Kijk dan eens naar het Wout Van Leeuwen Noorwegen Festival in Saltstraumen. Hiervoor moet je snel reageren, want er zijn op het moment van schrijven nog slechts vijf plaatsen beschikbaar!

 

 

Ben jij dit jaar een van de gelukkigen die een heilbot aan de haak slaat?

 

Torsvag

Hetzelfde geldt voor het Fin-Nor Heilbot Festival in het Noorse Torsvag. Voor deze heilbottrip zijn op dit moment van schrijven nog slechts vier plaatsen vrij, dus reageer snel en wees verzekerd van een mooie plek op deze visreis op de megabotten.  

 

 

Een leng waar je u tegen zegt...

 

Puerto Avenuras  

Vind je Noorwegen te koud en zit je liever achter je zonnebril in je kleurige bermuda grote vis te vangen, dan is Mexico de bestemming voor jou. Onder begeleiding van de ervaren Mexico-ganger Marcel Schouten van hengelsportzaak Wout van Leeuwen, kunnen maximaal 12 en minimaal 8 personen de fantastische bestemming Puerto Avenuras  bezoeken.

 

 

Tropische verrassingen in Mexico...

 

Andaman eilanden

Popperen en jiggen op Andaman eilanden is een ervaring om nooit te vergeten. Een visrijke bestemming die niet om de hoek ligt, maar zoals het spreekwoord zegt: wat je ver haalt is lekker! Met de sterkste hengelbrekers zoals Giant Trevally’s aan de lijn, mag je nu alvast in training gaan bij de sportschool, want deze reis gaat door in maart 2019. De eerste geïnteresseerden hebben zich al gemeld. Denk er eens serieus over na; er zijn slechts zeven plaatsen beschikbaar!

      

 

Hengelbrekers als de GT's in Andaman...

 

Online kaarten bestellen

Je gaat het allemaal meemaken op de Visma, en denk eraan: houd de website of Facebookpagina in de gaten voor nieuws en details over de programmering. Zorg dat je er zelf live bij bent in Ahoy en bestel je kaarten op tijd met korting online:  klik hier!

 

 

 


Reactie plaatsen


 

Uw reactie is meer dan welkom en zal bij goedkeuring door de redactie geplaatst worden.

 

Reacties (0)


Er zijn nog geen reacties geplaatst.