‘Live’ schilderijen van vissen en natuur


27 februari 2018 | Redactie

Kunstschilder Remko van den Berg is een graag geziene vaste gast op menige hengelsportbeurs, waar hij live schilderijen maakt en zijn bestaand werk met als thema ‘vissen’ toont. Ook op de komende Visma is Remko weer aanwezig en werkt daar onder meer verder aan een schilderij van rietvoorns. Eén van zijn schilderijen, een replica van karpers en een ijsvogel, zal tijdens een van de komende Facebook-acties te winnen zijn, dus blijf het volgen…

 

Sportvisser en kunstschilder Remko...

 

 
 
 

Remko van den Berg

Remko heeft al meer dan twintig jaar ervaring in het schilderen en verschijnt niet alleen op Nederlandse hengelsportbeurzen, maar ook in het buitenland, en ook op koikarpershows. Als sportvisser en natuurliefhebber is de ijsvogel misschien wel zijn handelsmerk. Het schilderij dat binnenkort op Facebook te winnen is, is daarom een kenmerkend werk van hem. Deze zal op de Visma door hem worden overhandigd aan de winnaar.

 

 

Dit schilderij van ruisvoorns zal Remko op de Visma 'live' afronden...

 

Te koop

De schilderijen van Remko van den Berg zijn natuurlijk te koop. Omdat er een keuze gemaakt kan worden uit verschillende technieken of reproducties is er in iedere prijsklasse een kans van slagen. Op de Visma heeft hij diverse werkstukken bij zich, om te bewonderen én om te verkopen. Wil je iemand een schilderij cadeau doen, overleg dan eens met deze kunstenaar, want hij maakt ook in opdracht volgens jouw wensen het visschilderij dat je in je hoofd hebt.

 

 

Meerval en karper...

 

Online kaarten bestellen

Je gaat het allemaal meemaken op de Visma, en denk eraan: houd de website of Facebookpagina in de gaten voor nieuws en details over de programmering. Zorg dat je erbij bent en bestel je kaarten op tijd met korting online:  klik hier!

 

Wil je dit schilderij winnen, houd dan de Facebookpagina van de Visma in de gaten!

 

 

 

 

 

 

 


Reactie plaatsen


 

Uw reactie is meer dan welkom en zal bij goedkeuring door de redactie geplaatst worden.

 

Reacties (0)


Er zijn nog geen reacties geplaatst.