Weebass op Visma met breed assortiment voor de roofvis en zeevis


18 maart 2018 | Redactie

Weebass Benelux-Europe zal op de vijftigste editie van Visma de winkeliers en sportvissers de gelegenheid geven om kennis te maken met haar betaalbare kwaliteitsproducten voor de roofvissers en zeevissers. Het zoutwaterassortiment bestaat uit hardware voor zeebaarsvissen vanaf de kant en vanuit de boot, voor het ankervissen op platvis, het wrakvissen, voor Noorwegen en voor de warme landen.

 

Siu de Moor gaat de zeebaars en koolvis het liefst te lijf met lichte materialen...

 

Warrior

Naast de hardware zoals molens en hengels voor de genoemde visserijen en technieken, heeft Weebass ook kunstaas. Daarbij zit veel kunstaas voor de zeebaars, de barramundi en de kleinere tonijnachtigen, maar ook is men druk bezig met het ontwikkelen van kunstaas voor de grotere zeevissoorten. Met trots zullen ook de nieuwe Warrior jigging hengels en spinmolens getoond worden.

 

 

Visgids Leonard Muys geeft uitleg over het vissen in Noorwegen en Denemarken...

 

Weebass

Weebass is te vinden op stand 75 en 76, waar tevens waardevolle informatie over het vissen in Noorwegen en Denemarken gegeven zal worden door visgids Leonard Muys. Uiteraard kan Weebass General Manager Siu de Moor de geïnteresseerden alles vertellen over het gevoerde assortiment en zijn geliefde vissoorten zeebaars en koolvis, sterke vissen die hij ultralicht te lijf gaat!

 

Online kaarten bestellen

Je gaat het allemaal meemaken op de Visma, en denk eraan: houd de website of Facebookpagina in de gaten voor nieuws en details over de programmering. Zorg dat je erbij bent en bestel je kaarten op tijd met 20% korting online. Het is bijna zover!  klik hier!

 

 

 

Barramundi vraagt om degelijke materialen die vergelijkbaar zijn met het zeebaarsvissen...

 

 

Voor veel zeevistechnieken heeft Weebass de materialen...

 


Reactie plaatsen


 

Uw reactie is meer dan welkom en zal bij goedkeuring door de redactie geplaatst worden.

 

Reacties (0)


Er zijn nog geen reacties geplaatst.