De Sportvisser Den Haag: veel JRC, Solar & Freestyle


20 maart 2018 | Redactie

Zwaar transport over de A13 tussen Den Haag en Rotterdam deze week, want de allround hengelsportzaak De Sportvisser uit Den Haag neemt heel wat vierkante meters in beslag in Ahoy en brengt zowat de halve winkel mee naar Rotterdam. Karpervissers, witvissers, maar ook streetvissers kunnen hier hun slag slaan met scherp geprijsde materialen. Veel JRC en Solar Tackle voor de karpervissers; veel Preston voor de witvissers en een speciale fraaie Spro Freestyle stand met pro-staffer Rocky van Duyvenvoorde.

 

Heel wat vierkante meters 'Haags grondgebied' in Ahoy tijdens de Visma...

 

De Sportvisser

De oudste hengelsportzaak van Den Haag zet zijn tenten op in Ahoy, zowel letterlijk als figuurlijk. Voor de karpervissers is dit extra interessant want niet alleen staan er bivvy’s, maar ook is een hele stand gewijd aan JRC. Daarnaast heeft eigenaar Peter Boot van De Sportvisser de prachtige en populaire nieuwste producten van Solar Tackle in huis gehaald en zoals de kenners weten, heeft Solar met zijn nieuwe SP range ineens het assortiment zowat verdubbeld met producten die net even anders en vaak net even beter zijn dan vergelijkbare materialen; echt om je vingers bij af te likken.

 

 

De Sportvisser: altijd wel in voor scherpe prijzen. Die 20% korting geldt trouwens voor de online bestelde entreekaarten voor de Visma!

 

Preston Innovations

Qua witvismateriaal neemt De Sportvisser veel Preston Innovations mee voor de witvissers. Dit gewilde merk heeft een schare aanhangers onder de wedstrijdvissers en recreanten omdat ze zeer compleet zijn en vanuit de praktijk denken bij de productontwikkeling. Het is niet voor niets dat bekende wedstrijdvissers en internationale kampioenen met dit merk vissen en ook betrokken worden bij de productontwikkeling.

 

 

Freestyle streetfishing equipment op de stand van De Sportvisser...

 

Streetfishing

Met een aparte stand voor de roofvissers gaat De Sportvisser ook deze tak van sport uitstallen in de vernieuwde Ahoy-hallen. Streetfishing is hierbij goed vertegenwoordigd. Het Spro-merk Freestyle heeft de laatste tijd enorm veel kunstaas en streetfishing-materiaal uitgebracht. Pro-staffer en streetvisser Rocky van Duyvenvoorde is aanwezig op deze fraaie stand en laat het publiek zien waar hij graag mee vist en hoe je het streetvissen moet aanpakken. Een aanrader!

 

Daiwa LT

Van de vorige Visma’s weet je misschien dat je voor werpmolens en vrijloopmolens echt even op de Visma moet wachten omdat veel exemplaren scherp geprijsd zijn in Rotterdam. Voor de liefhebbers van Daiwa misschien nog een laatste tip: ook voor de nieuwe LT (Lite&Tough) molens als de Ballastic LT en Fuego LT moet je even langs bij De Sportvisser.

 

 

Deze molen moet je gezien hebben; de nieuwe Daiwa Ballistic LT...

 

Online kaarten bestellen

Je gaat het allemaal meemaken op de Visma, en denk eraan: houd de website of Facebookpagina in de gaten voor nieuws en details over de programmering. Zorg dat je erbij bent en bestel je kaarten op tijd met korting online:  klik hier!

 

 

 

 

 


Reactie plaatsen


 

Uw reactie is meer dan welkom en zal bij goedkeuring door de redactie geplaatst worden.

 

Reacties (0)


Er zijn nog geen reacties geplaatst.