Side Imaging, Down Imaging en Mega Imaging bij Technautic


21 maart 2018 | Redactie

Steeds meer sportvissers maken bewust maar ook onbewust gebruik van de diensten en producten die Technautic als importeur van veel bekende merken over de winkels verdeelt. Wanneer we zeggen dat de specialistische Humminbird fishfinders en Minn Kota elektromotoren onderdeel zijn van het Technautic-pakket, zal dat misschien niemand verbazen, maar dat ook merken als Buff (sjaals, mutsen), Railblaza (brackets), Navionics (digitale cartografie) en Bynolit (verrekijkers) via de magazijnen van Technautic naar de hengelsportwinkels gaan, is minder bekend. Op de Visma kom je deze producten dan ook op veel stands tegen!

 

Een Humminbird Helix 9 met alles erop en eraan, ook Mega Imaging

 

Humminbird

Humminbird, Minn Kota en Navionics zijn toonaangevende wereldmerken die ook in de Nederlandse sportvisserij op veel visboten gebruikt worden. Op de Visma zul je de staaltjes van vernieuwende technologie op veel demonstratiemodellen tegenkomen bij de stands van bootverkopers en elektronicazaken. Elke standhouder zal je haarfijn kunnen uitleggen waarom ze deze topmerken graag in huis hebben.

 

 

Mega Imaging

Let vooral op de demonstratiemodellen van Humminbird in werking met specificaties als Side Imaging, Down Imaging of Mega Imaging, die je als bootvisser een enorme voorsprong geven bij het zoeken naar vis,  geschikte taluds en visstekken. Laat je eens informeren over deze futuristische specificaties op stand nummer 40 bij Technautic.

 

 

Klik hieronder om een filmpje over Mega Imaging van Humminbird te bekijken.

 

 

 

 

 

 

 


Reactie plaatsen


 

Uw reactie is meer dan welkom en zal bij goedkeuring door de redactie geplaatst worden.

 

Reacties (0)


Er zijn nog geen reacties geplaatst.