Visreis.nl: vier nieuwe toplocaties in Noord-Noorwegen!


20 maart 2018 | Redactie

Met vier nieuwe toplocaties in Noord-Noorwegen is reisbureau Visreis.nl goed vertegenwoordigd in dit populairste visreisland van Europa. In totaal kan Visreis.nl nu liefst 37 locaties aanbieden in Noord-Noorwegen met daartussen de beste vangkansen voor grote heilbot, kabeljauw, koolvis en zeewolf.

 

De vissen worden steeds groter, naarmate je noordelijker komt...

 

Andenes

De vier nieuwe locaties zijn Andenes, Skarstein, Toppsundet en Skarsvag. Andenes bevindt zich op het noordelijkste puntje van de Lofoten. Bijzonder strategisch, want je vaart meteen linksom de open zee op en richting topstekken als Senholmleia, Svebaan, Skallen en Fjellbakken. De betere stekken zijn al op enkele minuten varen te bereiken!

 

 

Een flinke Noorse heilbot komt langszij bij Joris Nieuwenhoff van Visreis.nl...

 

Skarstein

Skarstein ligt in een kleine vallei op 4 minuten van de haven, ook in het noorden van de beroemde Lofoten. Geen probleem die 4 minuten, want je wordt kosteloos gehaald en gebracht tussen met de eigen bus van het kamp. Je ziet er naast grote vissen ook papegaaiduikers, walvissen en zeehonden vanwege de rijke voedselgronden. Er zijn hier vijf appartementen beschikbaar en prima boten.

 

Toppsundet: lage hengeldruk

Toppsundet is een plek met lage hengeldruk. Een fraaie locatie aan het water in een oude lokale school met vier slaapkamers. Een ideale visstek waar je windbeschut kunt vissen in het noordelijke deel van de Lofoten. Vanuit Toppsundet is het een genot om te vissen. Rust, ruimte, relaxed en goede visserij door een bijzonder interessante bodemstructuur. Praktisch alle vissen worden in een omgeving van maximaal 30 minuten varen gevangen. En daar zitten ook hele grote formaten bij.

 

 

Alle informatie over de reizen krijg je op de Visma bij Visreis.nl...

 

Noordkaap

Eén van de locaties, Skarsvag, vormt de meest noordelijk gelegen vislocatie van Europa die momenteel in aanbouw is. Visreis.nl is hiervan de vertegenwoordiger voor Nederland en België. Skarsvag ligt in het land van de reuzen. De kans is groot dat je de vis van je dromen gaat vangen. Als je de fjord uitvaart zie je links het bezoekerscentrum van de Noordkaap liggen en nog iets verder links om de hoek ligt het laatste deel van de Noordzee en naar rechts begint de ontegenzeggelijke Barentszee. Het is hier op het kruispunt van deze wereldzeeën waar de verschillende stromingen elkaar treffen. Het is hier een komen en gaan van eb en vloed en daardoor is er een verscheidenheid aan aas voorhanden en dus meteen ook de grote rovers als heilbot, kabeljauw, koolvis, zeewolf, schelvis, roodbaars en pollak.

 

Bij Visreis.nl op de Visma vertellen ze je graag meer over deze vier nieuwe toplocaties!

 

Heb je al entreekaarten voor de Visma? Hoog tijd, want vrijdag aanstaande begint het! Bestel ze nu nog online met 20% korting ====>> Klik hier! 

 

 

 

 

Heb jij de heilbot al van je lijstje gestreept?

 

 

 

 


Reactie plaatsen


 

Uw reactie is meer dan welkom en zal bij goedkeuring door de redactie geplaatst worden.

 

Reacties (0)


Er zijn nog geen reacties geplaatst.