Met Cordes Travel naar de 15 beste vislanden


21 maart 2018 | Redactie

Al sinds 2008 is Cordes Travel visreizen aanwezig op de Visma en ook dit jaar weer van de partij. Wederom staat dit visreisbureau met een imponerende stand van 40 m² op de gewelige hengelsportbeurs in Rotterdam. Cordes Travel organiseert inmiddels visreizen naar de 15 beste vislanden. Dagelijks zijn  op de Visma zeven experts aanwezig die alle bezoekers advies kunnen geven over de verschillende visreizen in het programma, zoals Noorwegen, IJsland, Panama, Zweden, Canada, Florida, Denemarken en Costa Rica, populaire reizen voor zeevissers en roofvissers!

 

Cordes Travel staat voor je klaar op de Visma!

 

Cordes Travel

Met drie grote 42” full HD TV schermen toont Cordes Travel de mooiste vangsten, huisjes en landen, zodat de vissers een idee krijgen wat ze kunnen verwachten op de verschillende bestemmingen. Cordes Travel is bekend van het tv-programma ‘Big Fish Klaas’ waar Cordes Travel met presentator Klaas van der Eerden samenwerkte om de mooiste vislanden te bezoeken. Op de jaarlijkse Cordes Traveldag komen bijna 900 bezoekers af, een ongekende verzameling enthousiaste visreizigers uit Nederland en België.

 

 

Cordes Travel werkte mee aan het zoeken naar mooie vislocaties voor het tv-programma Big Fish Klaas...

 

 

Indrukwekkende foto's aan de wand en prachtige visfilms op flatscreens...

 

Meedenkend duo

Ben je op zoek naar een goed verzorgde visreis, waar je niet aan je lot wordt overgelaten, zonder addertjes onder het gras of zogenaamde ‘vanaf-prijzen’, én een begeleidend en meedenkend duo Linda en Raffie Cordes dat zijn sporen heeft verdiend in deze visreiswereld, kom dan kennismaken op standnummer 11. Het is meteen bij de ingang - kan niet missen! 

 

Heb je al entreekaarten voor de Visma? Vrijdag aanstaande begint het! Bestel ze snel online met 20% korting ====>> Klik hier! 

 

 

 

 


Reactie plaatsen


 

Uw reactie is meer dan welkom en zal bij goedkeuring door de redactie geplaatst worden.

 

Reacties (0)


Er zijn nog geen reacties geplaatst.