Onderlijnen knopen voor karper, barbeel en witvis


21 maart 2018 | Redactie

In de stand van NTEC laat riggoeroe Ton ‘The Dude’ Hogenkamp aan je zien hoe je de beste karper-, barbeel- en witvisonderlijnen knoopt. Tijdens de Visma demonstreert hij de perfecte knooptechniek in combinatie met de beste haken en ander onderlijnmateriaal om te komen tot het beste vangstresultaat.

Ton ‘The Dude’ Hogenkamp demonstreert hoe je de ideale onderlijnen knoopt.

 

Onderlijnen knopen voor karper, barbeel en witvis 02
De haken van NTEC bestaan uit ultra high density carbon steal; veel meer koolstof dus…

 

Voorkom verspeelde vis

Wil je de kans op verspelen flink verkleinen? Ton leert je om onderlijnen zó te knopen, dat de haak op de juiste manier draait en perfect in de onderlip van de vis haakt. Heb je vragen over onderlijnen knopen, dan is de Visma ook hét moment om ze aan ‘m te stellen.

 

Onderlijnen knopen voor karper, barbeel en witvis 03
IJzersterke haken van NTEC voorkomen buigen of breken als je de vis drilt.

 

Buigen of breken

Ook zie je tijdens de demo’s hoe belangrijk de keuze van je materiaal is. Veel haken buigen of breken; Tons demo maakt duidelijk dat haken van NTEC de trekkracht van elke vis met gemak weerstaan. Dat zit ‘m in het materiaal. De meeste merken werken met goedkoper staal. Daar zit minder koolstof in en dat maakt het materiaal minder hard. De haken van NTEC bestaan uit ultra high density carbon steal; veel meer koolstof dus en dat maakt de haken op topsterkte. 

 

Onderlijnen knopen voor karper, barbeel en witvis 04
NTEC heeft op de beurs een ware blikvanger als beursstand.

 

Boilies, boten en onderlijnmateriaal

NTEC vind je in de stand van Dutch Carpaholics, standnummer 87. Dutch Carpaholics is de partij achter Cipro boilies en Sportex boten. En vanaf nu ook het adres voor NTEC. Naast het onderlijnmateriaal vind je op de beursstand tijdens de Visma daarom ook de genoemde boilies én kwaliteitsboten!


Reactie plaatsen


 

Uw reactie is meer dan welkom en zal bij goedkeuring door de redactie geplaatst worden.

 

Reacties (0)


Er zijn nog geen reacties geplaatst.