Visma-korting op li-ion accu’s: powered by Rebelcell


22 maart 2018 | Redactie

De bemanning van de Rebelcell stand kan zich opmaken voor drie doldwaze dagen op de Visma. De lichtgewicht lithium-ion accu’s die zij aanbieden via de winkeliers, zijn zeer gewild bij bootvissers, karpervissers, kajak- en bellybootvissers. Dankzij de Rebelcell innovaties zit je nooit zonder stroom bij het vissen. Op de Visma kun je je slag slaan met superscherpe aanbiedingen!

 

De Outdoorbox, op de Visma voor het eerst te koop!

 

Voor stroomverslinders

De innovatieve li-ion accu’s zijn een wereld van verschil vergeleken met de gangbare lood-accu’s. Niet alleen wegen ze een flink stuk minder, maar zijn ook nog eens veel efficiënter met stroomverbruik. Enkele uitvoeringen, zoals de Ultimate 24V100, zijn voor de stroomverslinders onder de varende roofvissers een must, omdat ze vrijwel alle stroomverbruikers aan boord van ‘prik’ voorzien, met name de sterkere elektromotoren.

 

 

Karpervissers

Omdat de ontwikkelprijs voor de li-ion accu’s nog relatief hoog is, zijn de aanbiedingen die Rebelcell op de Visma brengt, een buitenkans voor geïnteresseerden. Ideaal als je de lente goed wilt beginnen en met de beste lichtgewicht energievoorziening het seizoen in wil. Ook voor karpervissers met een voerboot is er de ideale li-ion accu van Rebelcell met de Ultimate 12V11.

 

De ultieme krachtpatser voor de bootvisser: deze 24V100 houdt het wel twee dagen vol bij doorsnee gebruik van je sterke elektromotor. Een gewild hebbeding bij deelnemers aan roofvistoernooien..

 

Outdoorbox

Ook neemt Rebelcell de nieuwe populaire Outdoorbox mee. Ook in een versie zonder accu, zodat de sportvissers die reeds een Ultimate 12V50accu hebben, kunnen upgraden naar deze box. De Outdoorbox is speciaal ontwikkeld voor ‘outdoor’ gebruik en natte omstandigheden. Hij is uitgerust met laadstatusindicator en aansluitingen voor elektromotor, dieptemeter en USB apparatuur. Alle 12V50 modellen met M8 accupolen passen erin. De Outdoorbox is voor het eerst op de Visma te koop!

 

Met laadstatus-indicator en USB-aansluiting...

 

 

Rebelcell: oplossingen op maat voor stroomverslinders...

 

Rebelcell

Bekijk de Rebelcell accu’s op de Visma en houd de aanbiedingen in de gaten. Voor het laatste nieuws van Rebelcell, kijk op hun Facebookpagina.

 

Heb je al entreekaarten voor de Visma? Vrijdag aanstaande begint het! Bestel ze snel online met 20% korting ====>> Klik hier! 

 

 


Reactie plaatsen


 

Uw reactie is meer dan welkom en zal bij goedkeuring door de redactie geplaatst worden.

 

Reacties (0)


Er zijn nog geen reacties geplaatst.