Visma: overhandiging eerste V-6 Mercury aan Willem Stolk


22 maart 2018 | Redactie

Op de Visma vindt dit weekend een mooie primeur plaats wanneer op de stand van Lund-dealer IJsselsport de eerste gloednieuwe Mercury V6 buitenboordmotor te zien is. In samenwerking met Mercury Marine wordt de opvallend vormgegeven motor ‘overhandigd’ aan prostaffer Willem Stolk, die deze V-6 in de 225 pk sterke versie achter zijn Lund roofvisboot zal gaan gebruiken.

 

Van afstand goed herkenbaar aan de hoekige vormen...

 

Mercury V-6 Fourstroke

De 3.4L V-6 Fourstroke van Mercury wordt gekenmerkt door zijn hoekige vormen. Onder de kap huist een enorm krachtige motor met dubbele bovenliggende nokkenassen en vier kleppen per cilinder, die snel, licht en zuinig is en aan alle moderne eisen voldoet. Er komen drie uitvoeringen van deze 3.4L V-6 Fourstroke bb-motor: een 175, 200 en 225 pk. De V-6 is verkrijgbaar in diverse kleurschakeringen, waarbij je bepaalde panelen in meerdere kleuren kunt krijgen. Opvallend is verder een klepje in de kap, waarbij je eenvoudig je oliepeil kunt controleren en bijvullen zonder de kap te hoeven oplichten.

 

 

Roofvisgids en prostaffer Willem Stolk zal binnenkort de nieuwe Mercury V-6 gaan gebruiken achter zijn Lund...

 

IJsselsport

De stand van IJsselsport is te vinden op standnummer 15, na de ingang meteen in de hal aan de linkerkant. Op de stand zijn tevens tal van Lund boten te zien, waaronder de populaire Fury 1400 en 1600, die tot 31 maart nog in speciale Deals acties scherpgeprijsd worden aangeboden inclusief trailer en bb-motor.

 

 

 

In meerdere kleuren en kleurpanelen...

 

Heb je al entreekaarten voor de Visma? Vrijdag aanstaande begint het! Bestel ze snel online met 20% korting ====>> Klik hier! 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Reactie plaatsen


 

Uw reactie is meer dan welkom en zal bij goedkeuring door de redactie geplaatst worden.

 

Reacties (0)


Er zijn nog geen reacties geplaatst.