Mooie instap-karpersets op de Visma


16 februari 2016 | Berend Masselink

Ook Hengelsportwinkel.nl komt naar de Visma. Deze prima gesorteerde zaak weet op beurzen telkens weer te verrassen met schokkende aanbiedingen van prima materialen voor elke discipline. Ook nu weer.

 

Hengelsportwinkel.com

Een van de aanbiedingen op de komende Visma is een speciale zelf samengestelde karperset van eersteklas componenten die Hengelsportwinkel.com onder de 100 euro heeft kunnen houden. Ook al scheelt het maar een stuiver, voor de speciale prijs van €99,95 mag je niet mopperen wanneer je aan de edele sport van het karpervissen wil beginnen, herintreden, of gewoon als je een leuke set op de kop wil tikken. Met name interessant voor de jeugd, want met deze set kun je meteen aan de slag, wanneer je er lood, een rig en een boilie aanhangt!

 

Ron Thompson

De set bestaat uit: 2 x Ron Thompson karperhengel (2,75 Lb  3,60 meter); 2 x Ron Thompson vrijloopmolen inclusief 32/00 mm lijn; 2 x Ron Thompson beetmelder inclusief batterij; 1 x rod pod standaard met buzzerbar; 2 x achtersteun (klemmend); 2 x beethanger (gekleurd) en 1 x hengelfoudraal Spro 12 voets.

 

Er kan ook van tevoren  worden ingeschreven op deze set. Natuurlijk kun je hem ook meteen bestellen en op de Visma afhalen.

 

Meer informatie: www.hengelsportwinkel.comMooie instap-karpersets op de Visma 2


Reactie plaatsen


 

Uw reactie is meer dan welkom en zal bij goedkeuring door de redactie geplaatst worden.

 

Reacties (0)


Er zijn nog geen reacties geplaatst.