Streetfishing op Roofvisplaza Visma


24 februari 2016 | Berend Masselink

Streetfishing is erg populair. Licht bepakt, lopend door de stad op jacht naar zoetwaterrovers. Je kunt het voor je ontspanning doen, maar zeker ook voor de spanning - tijdens wedstrijden. De DSA (Dutch Streetfishing Association) vertelt je er alles over op de Visma.

 

Dutch Streetfishing Association

De Dutch Streetfishing Association promoot het streetfishing in Nederland en organiseert wedstrijden in diverse steden, zoals Utrecht, Gouda en Rotterdam. Die laatste stad is niet geheel onbekend bij ‘straatvissers’. De populaire Maasstad biedt met zijn kaden en havens ontelbaar veel stekken voor roofvissen als baars, snoek en snoekbaars, maar ook roofblei, bot en zelfs harder.

 

Roofvisplaza

Op het Roofvisplaza op de Visma het Rotterdamse Ahoy kun je alles leren over deze tak van ‘urban sports’ tot in de kleinste details. De DSA geeft hier op 4, 5 en 6 maart informatie over hengels, technieken, dropshotrigs en miniscule shadjes bijvoorbeeld. En natuurlijk die onvermijdelijke vraag hoe je die ogenschijnlijk ingewikkelde dropshotknoop het beste kunt maken. Het wordt allemaal geduldig uitgelegd tijdens de Visma. Een dagje streetfishing combineren met een bezoek aan de Visma? Geen slecht idee!

Kijk voor meer informatie op www.visma.nl en www.streetfishing.nl
 

Streetfishing op Roofvisplaza Visma 2


Reactie plaatsen


 

Uw reactie is meer dan welkom en zal bij goedkeuring door de redactie geplaatst worden.

 

Reacties (0)


Er zijn nog geen reacties geplaatst.