NKS komt naar de Visma


01 maart 2016 | Berend Masselink

De grootste hengelsportbeurs van Nederland staat weer voor de deur. Visma Nieuwe Stijl 2016 opent op 4, 5 en 6 maart as. de deuren van Ahoy-Rotterdam voor het grote publiek.  Dit jaar zal het NKS voor het eerst aanwezig zijn tijdens dit jaarlijkse evenement.

 

De presentatie van het Nederlands Kampioenschap Snoekbaarsvissen zal te vinden zijn op stand 78, beschikbaar gesteld door sponsor Invincible Products. Op deze ongetwijfeld weer heel gezellige stand zijn diverse NKS-deelnemers aanwezig en er staat ook een volledig uitgeruste wedstrijdboot opgesteld. Er zullen diverse demo’s plaatsvinden en tevens is er uitleg van wedstrijdtechnieken. Natuurlijk kan iedereen vragen stellen over alle disciplines van het snoekbaarsvissen en het vissen in wedstrijdverband via het NKS.

 

Wedstrijdje

Voor de jeugd tussen de 8 en 16 jaar zal er tevens een prijsvraag worden gehouden. De antwoorden op deze vraag kunnen door de aanstormende talenten via een PB op Facebook kenbaar worden gemaakt. Wanneer je dan bovendien de pagina van het NKS met een ‘like’ beloont, maak je kans op deelname aan de later dit jaar te organiseren Jeugddag van de NKS.

 

Altijd al eens een NKS-deelnemer het hemd van het lijf willen vragen of als jonge visser eens een dag willen mee vissen in een volledig uitgeruste visboot? Doe dan mee en waag een kans. Tot ziens op de stand van Invincible Products.

 

NKS komt naar de Visma 2


Reactie plaatsen


 

Uw reactie is meer dan welkom en zal bij goedkeuring door de redactie geplaatst worden.

 

Reacties (0)


Er zijn nog geen reacties geplaatst.