Comandi is better connected

 

 

Accountants Visma_Connected_Experience_Logo_RGB.png


Wat kunnen we voor jou betekenen? 

Comandi maakt het accountants en ondernemers makkelijker om juiste bedrijfsbeslissingen te nemen. Onze dashboards bundelen financiële en niet financiële data in één overzicht. Hiermee heb jij de juiste tool in handen om jouw klant van het beste advies te voorzien.

De slimme alerts waarschuwen je als er actie nodig is op KPI’s die je zelf het belangrijkst vindt. Het opstellen van budgetten was nog niet eerder zo eenvoudig en voor accountants die vooruit kijken is Comandi echt een toevoeging. De scenarioplanning in ons dashboard laat je zien welk effect een bedrijfsbeslissing gaat hebben in de toekomst. Met Comandi weet je dus precies waar je op moet sturen om het beste resultaat te bereiken.

Visma afbeelding.jpg

Over Comandi

Bij Comandi zijn we gefocust op het maken van impact op resultaatverbetering van bedrijven. Dit doen wij samen met accountants en ondernemers. Wij leveren de visuele inzichten en de juiste handvatten, jij doet waar jij goed in bent, namelijk het geven van het juiste advies.

Ons team is actief in Nederland, België en Barcelona en werkt dagelijks aan het slimmer maken van ons product. Bekijk hier een korte introductie over Comandi of bekijk onze website.

Lees meer over Comandi

Get connected with the
Connected Experience

Succes staat nooit op zichzelf. Het hangt niet af van maar één ding.
Succes ontstaat vanuit de combinaties die we maken.
Door te verbinden en samen te voegen ontstaan nieuwe mogelijkheden.
Zo creëren we vooruitgang. Everything is better connected.


Benieuwd wat Comandi 
voor jou kan betekenen?
Neem gerust contact met ons op.

 

Accountants Visma_Connected_Experience_Logo_RGB.png

* Verplichte velden