Visma Pinkweb is better connected

 

 

Accountants Visma_Connected_Experience_Logo_RGB.png

Wat kunnen we voor jou betekenen? 

PinkWeb biedt met Client Online een gebruiksvriendelijke cloudomgeving waarin je veilig samenwerkt met jouw klanten. Snel en makkelijk een digitaal akkoord, een online dossier dat 24/7 beschikbaar is voor jou en je klant of veilig en efficiënt informatie uitvragen? Het kan allemaal. Ook via onze gratis apps voor iOS en Android. Dankzij koppelingen met de meest gebruikte softwarepakketten in de accountancy, kan Client Online vaak volledig worden geïntegreerd in je huidige softwarestraat.


Client Online helpt jou om administratieve processen te automatiseren en efficiënter te werken, zodat je je klant kunt ondersteunen in wat hij echt van je nodig heeft.

 

 

Pinkweb overview.png

Over Visma Pinkweb

Client Online van PinkWeb is al tientallen jaren het meestgebruikte klantenportaal. In gebruik bij honderden accountants en boekhouders, van de Top 30 tot ‘t kantoor op de hoek. Wist je dat meer dan 200.000 ondernemers met hun accountant samenwerken in Client Online?


We hebben één missie. Accountancy professionals ondersteunen in het contact met hun klanten, zodat zij extra kunnen investeren in een waardevolle relatie. We hechten waarde aan innovatie, een persoonlijk gezicht en de veiligheid van onze klantdata.

Meer over Visma Pinkweb

 

 

Get connected with the
Connected Experience

Succes staat nooit op zichzelf. Het hangt niet af van maar één ding.
Succes ontstaat vanuit de combinaties die we maken.
Door te verbinden en samen te voegen ontstaan nieuwe mogelijkheden.
Zo creëren we vooruitgang. Everything is better connected.


Benieuwd wat Visma Pinkweb 
voor jou kan betekenen?
Neem gerust contact met ons op.

 

Accountants Visma_Connected_Experience_Logo_RGB.png

* Verplichte velden