Blogs voor accountants

Blogs voor accountants

Wwft boete accountants

Blog

Een Wwft-boete? Welnee! Zo vaak controleert het BFT niet.

122 toezichtonderzoeken, 52 handhaving klachten en 49.500 kantoren onder toezicht in 2021. Weet jij zeker dat je een bezoek van het BFT boetevrij doorkomt? We delen 5 aandachtspunten.

Lees meer

Klantcontact accountants

Blog

Meer tijd voor klantcontact? Dat doe je zó!

Loyale klanten? Meer rendement? Veel klantcontact is de basis. Hoe realiseer je dan meer tijd voor je klanten? Ellen Schmit legt uit welke oplossingen zij daarvoor heeft gevonden.

Lees meer

Cliëntenonderzoek accountants

Blog

In 7 stappen een Wwft-proof cliëntenonderzoek

De uitvoering van het cliëntenonderzoek vergt tijd en de juiste kennis. Om je te helpen delen we in dit blog 7 stappen om het cliëntenonderzoek eenvoudig en Wwft-proof te doorlopen. 

Lees meer

Blog

3 randvoorwaarden voor een schaalbaar advieskantoor.

Met een schaalbaar advieskantoor, creëer je meer tijd en ruimte om echt het verschil te maken voor ondernemers. Om dit succesvol te doen zijn deze 3 randvoorwaarden essentieel. 

Lees meer

Noodzaak actule klantdossiers Wwft

Blog

De noodzaak van actuele klantdossiers bij sancties tegen Rusland.

Actuele klantdossiers zijn juist nu van groot belang voor accountantskantoren. Je weet precies of jouw bedrijf te maken heeft met Russische afnemers. Zo voorkom je forse boetes.

Lees meer

Wwft-procedure

Blog

Hanteren jouw medewerkers al dezelfde werkwijze bij Wwft?

Een eenduidige werkwijze bij de Wwft-procedure is cruciaal, want als een medewerker nalatig is geweest, dan krijgt het kantoor een boete en niet de medewerker in kwestie. Hoe je ervoor zorgt dat de Wwft goed is ingeburgerd lees je in dit blog.

Lees meer

Blog

Heb jij al een digitale manager voor jouw accountantskantoor?

Om een toekomstbestendig kantoor neer te zetten moet je in staat zijn om prangende vragen van moderne ondernemers snel te beantwoorden. Een digitale manager biedt uitkomst.

Lees meer

Blog

5 concrete voorbeelden van data-driven sturen door accountants.

Datagedreven werken loont voor accountants. Het verhoogt de productiviteit, realiseert een hogere klanttevredenheid en verbetert de winstmarge. Lees verder welke voordelen en voorbeelden er zijn van data-driven sturen door accountants.

Lees meer

Nieuws

AdminPulse treedt toe tot Nederlandse markt

Rotterdam, 1 mei 2022 - AdminPulse, dé intelligente cloudoplossing voor accountants, boekhouders en controleurs, kondigt vandaag de uitbreiding naar Nederland aan.

Lees meer