Blogs voor accountants

Blogs voor accountants

Backoffice-tools

Blog

5 backoffice-tools voor het moderne administratiekantoor.

Het moderne administratiekantoor laat slimme tools in de backoffice het werk doen. Hierdoor onstaat er meer rust en tijd om te werken aan de toekomst van je kantoor. Beschik jij al over deze 5 backoffice-tools? 

Lees meer

backoffice-tips

Blog

3 backoffice-tips van Begrijpt Finance B.V. voor een efficiënter kantoor.

Alex Eenink, oprichter van Begrijpt Finance B.V., heeft één missie: meer tijd overhouden voor zijn klanten. Door zijn backoffice efficiënter in te richten is hij hierin geslaagd. Hoe? Lees zijn tips in het blog.

Lees meer

Verminder personeelstekort met data

Blog

Hoe data helpt het personeelstekort terug te dringen

Verbeter de efficiëntie van jouw accountants- en administratiekantoor door middel van data. Zoek gerichte oplossingen voor het personeelstekort en verhoog het rendement van het huidige team. Lees hoe je dat aanpakt in dit blog.

Lees meer

Blog

Accountant, met deze tips ben jij volledig in control

 Krapte op de arbeidsmarkt, doorgaans veranderende wet- en regelgeving. Het beroep accountant kan druk, uitdagend en complex zijn. Des te belangrijker dat je volledig in control bent om deze uitdagingen aan te pakken. Hoe je dat doet? Lees het hier.

Lees meer

Data sleutel voor minder werkdruk

Blog

Data is de sleutel voor minder werkdruk bij accountantskantoren

Een flinke werk-overload brengt de vitaliteit van medewerkers in het geding. Om een hoge werkdruk te verminderen is het gebruik van data essentieel. Welke data je nodig hebt en hoe je deze data verzamelt? Dat lees je in dit praktische blog. 

Lees meer

Tips voor data-driven management

Blog

3 Data-driven management tips voor een futureproof kantoor.

Data-driven management helpt je bij het optimaliseren van je prijs én het geeft je inzicht in de rentabiliteit van klanten. Kortom, data-driven management maakt jouw kantoor toekomstbestendig. Hoe? We delen 3 tips.

Lees meer

Werkdruk verlagende tips voor accountants

Blog

Werkdruk verlagende tips voor accountants- en administratiekantoren

Een hoge werkdruk is eerder regel dan uitzondering. Als werkdruk structureel is, heeft dat nadelige effecten op de sfeer binnen het kantoor en de kwaliteit van het werk. Gelukkig zijn er veel manieren om de werkdruk te verlagen. Lees hier een aantal tips.  

Lees meer

Wwft-procedure

Blog

Hanteren jouw medewerkers al dezelfde werkwijze bij Wwft?

Een eenduidige werkwijze bij de Wwft-procedure is cruciaal, want als een medewerker nalatig is geweest, dan krijgt het kantoor een boete en niet de medewerker in kwestie. Hoe je ervoor zorgt dat de Wwft goed is ingeburgerd lees je in dit blog.

Lees meer

Data-driven sturen

Blog

5 concrete voorbeelden van data-driven sturen door accountants.

Datagedreven werken loont. Het verhoogt de productiviteit, realiseert een hogere klant- tevredenheid en verbetert de winstmarge. Ontdek de voordelen en voorbeelden van data-driven sturen door accountants.

Lees meer

Blog

Heb jij al een digitale manager voor jouw accountantskantoor?

Om een toekomstbestendig kantoor neer te zetten moet je in staat zijn om prangende vragen van moderne ondernemers snel te beantwoorden. Een digitale manager biedt uitkomst.

Lees meer

Noodzaak actule klantdossiers Wwft

Blog

De noodzaak van actuele klantdossiers bij sancties tegen Rusland.

Actuele klantdossiers zijn juist nu van groot belang voor accountantskantoren. Je weet precies of jouw bedrijf te maken heeft met Russische afnemers. Zo voorkom je forse boetes.

Lees meer

Wwft boete accountants

Blog

Een Wwft-boete? Welnee! Zo vaak controleert het BFT niet.

122 toezichtonderzoeken, 52 handhaving klachten en 49.500 kantoren onder toezicht in 2021. Weet jij zeker dat je een bezoek van het BFT boetevrij doorkomt? We delen 5 aandachtspunten.

Lees meer

Klantcontact accountants

Blog

Meer tijd voor klantcontact? Dat doe je zó!

Loyale klanten? Meer rendement? Veel klantcontact is de basis. Hoe realiseer je dan meer tijd voor je klanten? Ellen Schmit legt uit welke oplossingen zij daarvoor heeft gevonden.

Lees meer

Cliëntenonderzoek accountants

Blog

In 7 stappen een Wwft-proof cliëntenonderzoek.

De uitvoering van het cliëntenonderzoek vergt tijd en de juiste kennis. Om je te helpen delen we in dit blog 7 stappen om het cliëntenonderzoek eenvoudig en Wwft-proof te doorlopen. 

Lees meer

Randvoorwaarden schaalbaar advieskantoor

Blog

3 randvoorwaarden voor een schaalbaar advieskantoor.

Met een schaalbaar advieskantoor, creëer je meer tijd en ruimte om echt het verschil te maken voor ondernemers. Om dit succesvol te doen zijn deze 3 randvoorwaarden essentieel. 

Lees meer

AdminPulse treedt toe tot Nederlandse markt

Nieuws

AdminPulse treedt toe tot Nederlandse markt

Rotterdam, 1 mei 2022 - AdminPulse, dé intelligente cloudoplossing voor accountants, boekhouders en controleurs, kondigt vandaag de uitbreiding naar Nederland aan.

Lees meer