Rotterdam, 1 mei 2022 - AdminPulse, dé intelligente cloudoplossing voor accountants, boekhouders en controleurs, kondigt vandaag de uitbreiding naar Nederland aan. Door het managen van complexe processen en workflows vanuit één centrale omgeving in de cloud ondersteunt AdminPulse in de groei van organisaties en het stroomlijnen van de organisatie van een kantoor. AdminPulse is kantoorbeheer software die met innovatieve functies toevoegt aan de mogelijkheden om processen binnen het accountantskantoor te optimaliseren. Een totaaloplossing voor accountantskantoren die toekomstgericht willen werken en hun advies aandeel willen vergroten. Tegelijkertijd zorgt de uitgebreide workflow voor klantacceptatie ervoor dat zij moeiteloos voldoen aan wet- en regelgeving.


“Met AdminPulse bedienen we als marktleider al meer dan 500 tevreden accountantskantoren en groeien we nog steeds sterk. Onze klanten zijn vooral onder de indruk van het intuïtieve karakter van de oplossing en hoe het systeem naadloos connecteert met andere oplossingen. AdminPulse is perfect afgestemd op de noden en de werking van een modern accountantskantoor, waarbij de klant van de accountant centraal in het systeem wordt geplaatst. Het is daarbij een uitgelezen flexibele oplossing die zich aanpast aan de werking van een kantoor. Een no-brainer voor elk vooruitstrevend accountantskantoor”, aldus Joris Dresselaers, AdminPulse.


De van oorsprong Belgische organisatie lanceert deze maand op de Nederlandse markt. De afgelopen jaren zijn de oplossingen, gegroeid naar meer dan 15.000 tevreden gebruikers op dagelijkse basis. Zij maken en versturen jaarlijks meer dan 1,5 miljoen facturen en besparen daarmee jaarlijks 80.000 werkuren. Op dit moment maken meer dan 500 accountants, boekhouders en controleurs gebruik van het SaaS-platform.

 

Onderdeel van de Visma Connected Experience

De lancering van AdminPulse in Nederland, maakt onderdeel uit van de verdere uitbreiden van de Visma group binnen de Europese markt. De Visma group is de laatste jaren dan ook sterk uitgebreid. Niet alleen internationaal, maar vooral ook in Nederland zijn veel organisaties toegetreden tot de Visma-familie. Al deze organisatie leveren unieke cloudoplossingen die accountants helpen succesvol te zijn voor hun klanten. Gezamenlijk bieden ze het meest uitgebreide en innovatieve accountancy cloud-ecosysteem in Nederland.

 

Lees meer over AdminPulse