resources voor accountants

Resources voor accountants

Het administratiekantoor van 2025

E-book

Het administratiekantoor van 2025

Ontdek hoe trends en ontwikkelingen in de consumentenbranche en ondernemersmarkt het administratiekantoor van de toekomst vormgeven. Van selfservice, MVO tot aan digitalisering; ga je niet mee, dan riskeer je klanten te verliezen. 

Lees meer

Meer uit je backoffice

Product Demo

Haal meer uit je backoffice met Yuki en AdminPulse.

Tijd besparen in de backoffice van jouw accountants- of administratiekantoor? Ontdek hoe je dat aanpakt met het boekhoudplatform van Yuki en de practicemanagement software van AdminPulse tijdens deze Product Demo op 7 maart om 10:00 uur

Schrijf je in

Webinar: Een efficiënte backoffice voor een toekomstgericht kantoor

Webinar

Een efficiënte backoffice voor een toekomstgericht kantoor.

Tips vanuit financieel adviseur Alex Eenink om je backoffice soepel te laten draaien, zodat er meer rust en tijd is om klanten proactief te adviseren.

Bekijk webinar

Backoffice

E-book

De backoffice-gids: Meer rendement met het huidige team.

Tijd besparen? Het begint bij de backoffice van jouw accountants- of administratiekantoor. Ga maar na. Alle werkprocessen komen hier samen. Verloopt dit efficiënt en soepel, dan creëer je meer rust en tijd om méér te doen met het huidige team. Hoe breng je dan je backoffice op orde? In deze gids leggen wij jou dit stap voor stap uit. 

Lees meer

Cijfers en oplossingen werkdruk accountants

Infographic

Werkdruk bij accountants: De cijfers en oplossingen.

Een flinke werk-overload, een altijd-druk-schema. Je bent als accountants-of administratiekantoor niet de enige. Waardoor ontstaat deze werkdruk? En wat zijn de oplossingen? Ontdek interessante cijfers in deze infographic.

Lees meer

E-book De stap naar data-driven management

E-book

De stap naar data-driven management.

Meer werk doen met minder? Een compliant kantoor? En meer winst? Ervaar de kracht van data-driven management voor jouw accountants- of administratiekantoor. In dit e-book ontdek je hoe je de stap zet naar een data-driven kantoor. Hoe klein of groot je bedrijf ook is.

Lees meer

E-book 5 tips voor een perfecte basis

E-book

5 tips voor de perfecte basis voor jouw groeiende accountantskantoor.

Een stevig groei-fundament leggen voor jouw kantoor, zodat je kan voldoen aan alle verwachtingen. In dit e-book delen we 5 concrete tips!

Lees meer

Werkdruk verdrijven administratiekantoren

Checklist

De werkdruk verdrijven.

Wist je dat je zelf ook een grote invloed hebt naar een werkdruk-vrij leven? Ben je benieuwd hoe je dat aanpakt? Deze checklist speciaal voor accountants- en administratiekantoren helpt je op weg. 

Lees meer

Checklist: Wwft-compliant klantenonderzoek

Checklist

In 6 stappen een Wwft-compliant klantenonderzoek.

Zeker weten dat jouw kantoor en je medewerkers de klantacceptatie-procedure goed doorlopen? Onze checklist helpt je stap voor stap de procedure te voltooien. 

Lees meer

Brochure

AdminPulse, de digitale assistent voor jouw accountantskantoor.

Jouw accountantskantoor uit laten groeien tot een digitale koploper? Lees in deze brochure hoe de innovatieve toepassingen van AdminPulse je daarbij helpen. 

Lees meer