17 januari 2022

Visma Advitrae naar MBO Digitaal conferentie

Noteer 27 & 28 januari alvast in je agenda. Ook tijdens deze editie van de MBO Digitaal conferentie – het voormalige saMBO-ICT – verzorgt Visma Advitrae een presentatie met betrekking tot onderwijslogistiek. Dit in samenwerking met onderwijsinstelling Rijn IJssel. 


Lees meer

3 januari 2022

Nieuwe website Visma Advitrae!

Met trots hebben wij vandaag - maandag 3 januari - onze nieuwe website live gezet. Op deze manier presenteren wij ons als één gezicht – Visma Advitrae – naar onze markten.

 

 

 

Lees meer

26 november 2021

Wjiziging juridische entiteit en IBAN nummer

Vanaf 1 januari 2022 neemt Advitrae Groep B.V. een nieuwe juridische entiteit aan. Advitrae Consulting B.V., Advitrae Training B.V. en Advitrae Systems B.V. worden gefuseerd met Advitrae Groep B.V. en de naam van Advitrae Groep B.V. wijzigt. We gaan vanaf dan door onder de naam Visma Advitrae B.V.

 


Lees meer

29 juni 2021

VO Fusyon Congres

Visma Advitrae organiseert op donderdag 4 november een bijzonder virtueel event dat je niet missen mag! Samen met Cogix, Foleta, Somtoday, Magister, Visma Raet en HR2day, de bekende leveranciers van de meest gebruikte applicaties binnen het Voortgezet Onderwijs, geven wij op een interactieve en innovatie wijze invulling aan dit event met als centraal thema “De organisatie van het onderwijs van nu en de toekomst”.

Lees meer

26 mei 2021

Connected Experience Onderwijs

Op 10 juni a.s. lanceert Visma tijdens het online event “Samen werken aan het onderwijs van morgen” de Connected Experience Onderwijs. Een nieuwe initiatief waarbij zes Visma-bedrijven gezamenlijk het onderwijs bedienen op het gebied van de bedrijfsvoering en onderwijslogistiek.
Lees meer

29 maart 2021

We gaan verhuizen!

Vorig jaar hebben we besloten om een andere locatie op te zoeken. Vanaf 29 maart hebben we ons vertrouwde kantoor aan de Esp in Eindhoven verlaten. We gaan naar een ander onderkomen.
Lees meer

12 oktober 2020

Visma zet met overname Advitrae vol in op de Nederlandse onderwijsmarkt

Eindhoven, 13 oktober 2020 – Visma, Europees leider in cloudbedrijfsoplossingen, neemt de leidende specialist in onderwijslogistiek Advitrae over. Met deze strategische overname, laat Visma zien nu vol te willen inzetten op de Nederlandse onderwijsmarkt.

Lees meer

16 april 2020

Samenwerking Foleta

Advitrae Groep B.V. en Foleta B.V. hebben na uitvoerig onderzoek besloten over te gaan tot een uitgebreide samenwerking.

Deze samenwerking uit zich in het nemen van een meerderheidsaandeel door Advitrae Groep B.V. in Foleta B.V.


Lees meer