Advitrae Groep B.V. en Foleta B.V. hebben na uitvoerig onderzoek besloten over te gaan tot een uitgebreide samenwerking

Advitrae Groep B.V. en Foleta B.V. hebben na uitvoerig onderzoek besloten over te gaan tot een uitgebreide samenwerking.

Deze samenwerking uit zich in het nemen van een meerderheidsaandeel door Advitrae Groep B.V. in Foleta B.V.

Naadloze aansluiting

Foleta B.V. heeft een uitstekende staat van dienst en is marktleider binnen het Voortgezet Onderwijs daar waar het gaat om formatieplanning. Hierbij wordt heel gericht de focus gelegd op het bewaken van de budgetten die scholen beschikbaar hebben t.a.v. de inzet van haar medewerkers. Advitrae Groep B.V. heeft een focus op het onderwijslogistieke proces (het organiseren van het onderwijs).

Op dit moment wordt de integratie ontwikkeld tussen Foleta en Xedule, zodat het formatie- en planningsproces naadloos in elkaar over gaan en scholen op deze wijze nog beter in staat worden gesteld om goed onderwijs betaalbaar te organiseren.

Foleta B.V. en Advitrae Groep B.V. blijven geheel zelfstandig haar producten onderhouden en doorontwikkelen, ook daar waar het gaat om de integratie met andere systemen. De keuzevrijheid van een onderwijsinstelling blijft hierbij centraal staan.

Meer informatie?

Wil je meer informatie over dit bericht of ben je benieuwd naar de meerwaarde van de integratie tussen Foleta en Xedule? Neem dan gerust contact op met ons via het contactformulier.


Voor meer informatie over Foleta kun je terecht op www.foleta.nl.