Deel gevoelige informatie veilig met Visma eShare

Documenten delen en online dossier voor de bouw en architectuur

 

 

Visma eShare is veilig


Data security and GDPR.png

Verstuur jij informatie of documenten meestal via e-mail? Snel en laagdrempelig, ja... maar het is niet de veiligste weg. Informatie komt makkelijk in verkeerde handen terecht. We zien dan ook steeds vaker dat mensen gevoelige informatie liever niet meer mailen. Ook riskeer je hoge boetes en imagoschade als je niet veilig omgaat met informatie van je relaties. Visma eShare werkt even makkelijk als e-mail én is maximaal beveiligd met o.a. 2-factor-authentication, audit trails en rechtenstructuren. Data blijft binnen de EU en we zijn ISO 27001 en ISO 9001 gecertificeerd.

 

Visma eShare is van jou

Personalisation and branding.png

Voor bedrijven in de bouw en architectuur is vertrouwen, herkenbaarheid en een persoonlijk gezicht belangrijk. Dit snappen we heel goed. Daarom bieden we Visma eShare aan als een white-label dienst. Dit betekent dat deze unieke deelomgeving volledig van jou wordt met je eigen logo’s, naam en persoonlijke stijl. Zo kun je onze oplossing neerzetten als onderdeel van jouw dienstverlening en draagt Visma eShare bij aan een persoonlijk, professioneel en zorgvuldig imago.

 

 

Visma eShare is voor iedereen

Available longterm sharing.png

 

Je kunt informatie natuurlijk wel op andere manieren delen dan de mail. Bijvoorbeeld WeTransfer of Dropbox. Toch zijn deze oplossingen voor jou mogelijk niet ideaal. Ze zijn gericht op kortdurend - WeTransfer URLs verlopen na bepaalde tijd - of enkel intern informatie delen. Visma eShare is speciaal ontwikkeld voor het delen van informatie met interne én externe relaties. Alle informatie wordt veilig opgeslagen in dossiers, zodat je een duidelijk overzicht hebt van gegevens en documenten. Nieuwe versies of feedback toevoegen is simpel en je stelt zelf in wie er bij dossiers kan.

 

 

Visma eShare is er altijd

App icon visual.png

Mobiele telefoons zijn niet meer weg te denken uit het dagelijks leven. Hoe handig zou het zijn als je op de werkvloer of tijdens een project snel informatie kan delen of uitvragen via je smartphone? Met de Visma eShare app kunnen jij en je relaties altijd en op iedere plek informatie inzien of met elkaar delen. De app is net als de online omgeving volledig beveiligd en te personaliseren naar je eigen huisstijl. Je gebruikt de Visma eShare app gratis bij ieder abonnement.