Spring naar de hoofdtekst

Op zoek naar the Next Top Mechanic van Team Jumbo-Visma

Het topwielrennen ontwikkelt zich snel. In de chaos van een wedstrijd zijn het de mecaniciens die de ankers zijn. Zij zorgen dat de renners hun beste prestaties kunnen leveren. Als titelsponsor helpen we Team Jumbo-Visma mee om getalenteerde mecaniciens te vinden. Lees snel verder en ontdek hoe.

Sinds 2019 is Visma de trotse titelsponsor van Team Jumbo-Visma. Samen delen we dezelfde intrinsieke drive: samen winnen. De renners moeten voortdurend presteren op het randje van het onmogelijke. Ze werken tegen de klok, tegen de berg, tegen anderen en tegen zichzelf. Het verschil tussen winnen en verliezen komt vaak op een fractie van een seconde neer. Hoe beter inzicht, evenwicht en controle de renners hebben, hoe efficiënter ze zijn. Minder weerstand staat gelijk aan meer vertrouwen.

Hoewel de wielrenners degenen zijn die op de weg zijn, draagt iedereen bij aan de prestaties. De administratief medewerkers, de ontwikkelaars, de managers, de mecaniciens en nog vele anderen spelen een rol in het Team Jumbo-Visma.

Complexe uitdagingen oplossen

Als Visma ondersteunen we het team op bedrijfskritisch niveau. Achter de schermen helpen we het team om zo efficiënt mogelijk te werken. Dit doen we door de inzet van technologie die complexe uitdagingen oplost en de prestaties optimaliseert. Met onze cloudsoftware voert Team Jumbo-Visma financiële processen uit, tekent contracten, beheert zakelijke leads en contacten en analyseert gegevens.

Nuttig natuurlijk maar we willen meer doen. Daarom steunen we het team om een top mecanicien te vinden. Dat is met de huidige krapte op de arbeidsmarkt zelfs voor Team Jumbo-Visma een enorme uitdaging. We lanceren een unieke wervingscampagne, die het team helpt The Next Top Mechanic te vinden.

Over de campagne

The Next Top Mechanic is een wereldwijde zoektocht naar het volgende monteurstalent dat Team Jumbo-Visma naar een hoger niveau kan tillen. Het programma start met een auditie om bekendheid te genereren voor het beroep van mecanicien en om nieuw talent voor de wielerwereld te enthousiasmeren.

Iedereen kan zich voor de auditie aanmelden 

Na een eerste screeningsronde op basis van ervaring en cv krijgen vier sollicitanten een uitnodiging om naar het hoofdkantoor van Team Jumbo-Visma in Den Bosch te komen. Daar vindt de definitieve selectie plaats via een combinatie van spectaculaire uitdagingen. Wielerfans krijgen de gelegenheid deze unieke talentenjacht online te volgen via drie video-afleveringen.

De auditie wordt afgesloten met de ondertekening door de winnaar van een eenjarig contract met Team Jumbo-Visma. Lijkt jou het leuk om fietsen voor te bereiden en ondersteuning te bieden aan renners als Primož Roglič, Wout van Aert, Marianne Vos, Jonas Vingegaard, Tom Dumoulin, Sepp Kuss, Rohan Dennis, en nog veel meer? Meld je aan voor de zoektocht naar The Next Top Mechanic.

Als Visma ondersteunen we de campagne door:

 • het automatiseren van het aanmeldingsproces;
 • de beoordeling van de kandidaten;
 • het leveren van software voor digitale handtekeningen. Die gebruikt het team om de vier kandidaten en de uiteindelijke winnaar te contracteren.

Vereenvoudigen van bedrijfsprocessen

De metafoor van de monteur die achter de schermen werkt om prestaties te stroomlijnen is een rol waar Visma zich sterk mee identificeert als leverancier van cloudsoftware. Het vereenvoudigen van bedrijfsprocessen is wat de medewerkers van Visma dagelijks drijft. Het is daarom een natuurlijke pasvorm dat we samenwerken met Team Jumbo-Visma om The Next Top Mechanic te vinden en te helpen bewustzijn en waardering te genereren voor het werk dat monteurs elke dag doen.

Richard Plugge, Algemeen Manager van Team Jumbo-Visma: “De wereld kijkt voortdurend toe hoe onze renners presteren. Maar bij Team Jumbo-Visma speelt elk personeelslid een sleutelrol in het succes van onze renners. Daarom zijn we zo blij dat we de steun van Visma krijgen om deze spannende wervingscampagne te voeren en een nieuwe top mecanicien voor de ploeg te vinden. We waarderen de rol van Visma en deze campagne benadrukt ons partnerschap om echt samen te winnen.”

Wil je meer weten over The Next Top Mechanic?

Bekijk de campagnepagina

Foto’s: Jean-Luc Laval

Populairst

 • Man writes on transparent board

  De 5 belangrijkste ontwikkelingen in de accountancysector

  De accountancybranche is volop in beweging. Wet- en regelgeving neemt toe, er is krapte op de arbeidsmarkt en ICT-ontwikkelingen staan niet stil. Door technologische veranderingen verschuift de rol van de accountant van boekhouder naar die van trusted advisor. Ook zorgt de digitalisering ervoor dat het traditionele verdienmodel onder druk komt te staan. Als accountantskantoor kun je deze ontwikkelingen zien als risico’s óf als kansen. In dit blog nemen we je mee in de 5 belangrijkste ontwikkelingen binnen de accountancysector en hoe je hier als accountant mee kunt omgaan.

 • Hoe duurzaam is software eigenlijk?

  Welke invloed hebben softwareproducten op duurzaamheid? En wat is eigenlijk beter voor het klimaat: een gedrukt boek lezen of een film streamen? Voormalig management trainee Sara Gustafsson en nu manager Analytics & Automation Initiatives bij Visma Enterprise, vertelt het in dit blog.