Lig niet wakker van verantwoordingsrapportages

Beleggers, toezichthouders, overheden en aandeelhouders eisen transparantie en openheid van zaken. Bestuurders van bedrijven liggen wakker van de hoeveelheid informatie die ze moeten verstrekken en de manier waarop ze dat doen. Zelfs de kleinste bedrijven moeten grote hoeveelheden informatie en rapportages delen met toezichthouders, instanties en andere belanghebbenden.


Visma Connect werkt al sinds 2006 voor overheden, toezichthouders en bedrijven om te zorgen voor nauwkeurige, correcte en tijdige rapportage van hun belangrijkste en waardevolste informatie. 

Verantwoordingsrapportages

Onze diensten

Statistics green.png

Standard Business Reporting

Standard Business Reporting (SBR) is de standaard voor de digitale uitwisseling van bedrijfsmatige rapportages en zorgt ervoor dat bedrijven de beschikking hebben over gestructureerde informatie en hierover kunnen rapporteren

Lees verder

Chat - Statement green (1).png

Integratie Services

Tegenwoordig wemelt het van data. Organisaties moeten hun eigen systemen (intern) met elkaar verbinden om efficiënt te kunnen werken.

 

Lees verder

iPad green.png

Hyperautomation

Met onze hyperautomation-oplossingen werken mens en technologie moeiteloos samen.

 

Lees verder

 

New call-to-action

White paper why report on sustainability information? 

Download your copy

This white paper gives you: an overview of the latest developments in the sustainability reporting landscape & what information is reported on;

Further more you will learn: 

  • Who this reporting is for;
  • The need for a single standard;
  • What the future will hold for us.

Download

Download

Your factsheets, white papers and case stories from the Visma Connect library.

Download

Het belangrijkste nieuws

Bid Award.jpg

Visma Connect in top 10 meest innovatieve bedrijven van Nederland

Visma Connect is één van de 10 bedrijven die kans maakt op de Nederlandse Innovatie Prijs 2021. Deze prijs wordt ieder jaar toegekend aan het meest innovatieve bedrijf van Nederland. De tien bedrijven zijn gekozen aan de hand van één van de meest uitgebreide onderzoeken naar innovatie in Nederland: de Nederlandse Innovatie Monitor.

Lees verder

 

Visma Connect met partnership voor sustainable accounting in finance naar Toekomst van het Betalingsverkeer

Tijdens het Toekomst van het betalingsverkeer congres op 9 september 2021 aanstaande verzorgt Visma Connect een keynote en een ronde tafel onder de titel “Een partnership voor sustainable accounting in finance”

Lees verder

Leer alles over 360-gradendienstverlening tijdens The Integrated Experience van Sdu

Op 18 november organiseert Sdu “The Integrated experience”. Een interactief event vol kennisdeling, praktische handvatten en natuurlijk de "Integrated Experience". Denk je dat jouw organisatie klaar is voor 360-gradenadvisering? Kom naar de “Integrated Experience” om het zelf te ontdekken.

Lees verder

Neem contact met ons op

Uniforme rapportages en minder administratieve rompslomp. Visma Connect is de belangrijkste leverancier van tools, taxonomieën en expertise voor informatie- en data-uitwisseling, duurzaamheids- en verantwoordings rapportages. Vul het formulier in en wij nemen contact met u op. 

Werken bij Visma Connect

Overzicht vacatures

Neem contact met ons op

088-1161800

vco.info@visma.com

Contactpagina

Achtergronden en artikelen

Blogposts

Nieuws

Bibliotheek

   

     

Handige pagina's

Disclaimer/Privacy

Trust center

MVO

© 2021 Visma Connect BV