Lig niet wakker van verantwoordingsrapportages

Beleggers, toezichthouders, overheden en aandeelhouders eisen transparantie en openheid van zaken. Bestuurders van bedrijven liggen wakker van de hoeveelheid informatie die ze moeten verstrekken en de manier waarop ze dat doen. Zelfs de kleinste bedrijven moeten grote hoeveelheden informatie en rapportages delen met toezichthouders, instanties en andere belanghebbenden.


Visma Connect werkt al sinds 2006 voor overheden, toezichthouders en bedrijven om te zorgen voor nauwkeurige, correcte en tijdige rapportage van hun belangrijkste en waardevolste informatie. 

Verantwoordingsrapportages

Onze diensten

Statistics green.png

Standard Business Reporting

Standard Business Reporting (SBR) is de standaard voor de digitale uitwisseling van bedrijfsmatige rapportages en zorgt ervoor dat bedrijven de beschikking hebben over gestructureerde informatie en hierover kunnen rapporteren.

Lees verder

Chat - Statement green (1).png

Integratie Services

Tegenwoordig wemelt het van data. Organisaties moeten hun eigen systemen (intern) met elkaar verbinden om efficiënt te kunnen werken.

 

Lees verder

iPad green.png

Duurzaamheidsrapportages

 Bedrijven hebben duurzaamheidsgegevens nodig om hun strategie en bedrijfsactiviteiten te onderbouwen en bij te sturen: van de keuze voor supply chain partners tot interne governance.

Lees verder

 

Taxonomieën

Met een taxonomie spreken alle partijen dezelfde taal, waardoor je gestructureerde, hoogwaardige data kunt verzamelen die eenvoudig gedeeld, gebenchmarkt, gevolgd en geanalyseerd kan worden.

Lees verder

New call-to-action

Whitepaper why report on sustainability information? 

Download jouw exemplaar

Deze whitepaper geeft je een overzicht van de laatste ontwikkelingen in het duurzaamheidsrapportagelandschap & over welke informatie wordt gerapporteerd;

Verder leer je: 

  • Voor wie deze rapportage bedoeld is;
  • De behoefte aan een enkele stnadaard;
  • Wat de toekomst voor ons in petto heeft.

Download

Download

Jouw factsheets, whitepapers en case stories uit de Visma Connect bibliotheek.

Download

Het belangrijkste nieuws

Sander Odijk nieuwe Managing Director Visma Connect

Sander Odijk nieuwe Managing Director Visma Connect

Den Haag, 1 december 2022 - Sander Odijk (50) is per 1 december benoemd tot Managing Director bij softwareleverancier Visma Connect. In zijn rol zal Odijk bijdragen aan de ambitie van Visma Connect om de toonaangevende partner te zijn in gekwalificeerde informatie-uitwisseling bij bedrijven en de overheid.

CO2 Rapportages in de logistiek

CO2 Rapportages in de logistiek

Wist je dat grote bedrijven al snel verplicht moeten gaan rapporteren over duurzaamheidsbeleid en CO2-emissies? 💡 Dit geldt ook voor logistieke bedrijven. CO2 uitstoot meten en erover rapporteren kan ook meerwaarde hebben voor je organisatie.

Neem contact op met ons

In een wereld die op data draait, is betrouwbare en gestructureerde informatie van cruciaal belang. Visma Connect is de belangrijkste leverancier van tools, taxonomieën en expertise voor informatie- en data-uitwisseling, duurzaamheids en verantwoordingsrapportages.

Werken bij Visma Connect

Overzicht vacatures

Neem contact met ons op

088-1161800

vco.info@visma.com

Contactpagina

Achtergronden en artikelen

Blogposts

Nieuws

Bibliotheek

   

     

Handige pagina's

Disclaimer/Privacy

Trust center

MVO

© 2022 Visma Connect BV