Lig niet wakker van verantwoordingsrapportages

Beleggers, toezichthouders, overheden en aandeelhouders eisen transparantie en openheid van zaken. Bestuurders van bedrijven liggen wakker van de hoeveelheid informatie die ze moeten verstrekken en de manier waarop ze dat doen. Zelfs de kleinste bedrijven moeten grote hoeveelheden informatie en rapportages delen met toezichthouders, instanties en andere belanghebbenden.


Visma Connect werkt al sinds 2006 voor overheden, toezichthouders en bedrijven om te zorgen voor nauwkeurige, correcte en tijdige rapportage van hun belangrijkste en waardevolste informatie. 

Verantwoordingsrapportages

Onze diensten

Statistics green.png

Standard Business Reporting

Standard Business Reporting (SBR) is de standaard voor de digitale uitwisseling van bedrijfsmatige rapportages en zorgt ervoor dat bedrijven de beschikking hebben over gestructureerde informatie en hierover kunnen rapporteren

Lees verder

Chat - Statement green (1).png

Integratie Services

Tegenwoordig wemelt het van data. Organisaties moeten hun eigen systemen (intern) met elkaar verbinden om efficiënt te kunnen werken.

 

Lees verder

iPad green.png

Hyperautomation

Met onze hyperautomation-oplossingen werken mens en technologie moeiteloos samen.

 

Lees verder

 

New call-to-action

Whitepaper why report on sustainability information? 

Download jouw exemplaar

Deze whitepaper geeft je een overzicht van de laatste ontwikkelingen in het duurzaamheidsrapportagelandschap & over welke informatie wordt gerapporteerd;

Verder leer je: 

  • Voor wie deze rapportage bedoeld is;
  • De behoefte aan een enkele stnadaard;
  • Wat de toekomst voor ons in petto heeft.

Download

Download

Jouw factsheets, whitepapers en case stories uit de Visma Connect bibliotheek.

Download

Het belangrijkste nieuws

Visma Connect aanwezig op pre-event innovation & experience 2022 van de UC Group

Visma Connect aanwezig op pre-event innovation & experience 2022 van de UC Group

Ook dit jaar doet Visma Connect weer mee aan het pre-event voorafgaand aan INEX. Het UC Innovation & Experience event (INEX) is een van de belangrijkste events op de logistieke kalender. Tijdens INEX komen topmensen van logistieke bedrijven bij elkaar om op de hoogte te worden gebracht van baanbrekende supply chain innovaties en de laatste technologie. 

Exploring AI in sustainability reporting

Exploring AI in sustainability reporting

Kom op donderdag 7 juli naar onze workshop "Exploring AI in sustainability reporting".  Tijdens de workshop ontdekken we hoe we aan de hand van transport en materiaaldata, met artificial intelligence, voorspellingen kunnen doen over CO2-emissies bij nieuwbouw en onderhoudsprojecten. Sprekers tijdens deze sessie zijn: Prof. Dick de Waard en Royal Vopak's Global environmental advisor Willem van der Zon.

Neem contact op met ons

Uniforme rapportages en minder administratieve rompslomp. Visma Connect is de belangrijkste leverancier van tools, taxonomieën en expertise voor informatie- en data-uitwisseling, duurzaamheids- en verantwoordings rapportages. Vul het formulier in en wij nemen contact met u op. 

Werken bij Visma Connect

Overzicht vacatures

Neem contact met ons op

088-1161800

vco.info@visma.com

Contactpagina

Achtergronden en artikelen

Blogposts

Nieuws

Bibliotheek

   

     

Handige pagina's

Disclaimer/Privacy

Trust center

MVO

© 2021 Visma Connect BV