Voordelen

Onze Afspraken Stelsels Services nemen de beheers en onderhoudslast weg bij organisaties die op een veilige en betrouwbare manier data willen delen. Deze bedrijven kunnen zich richten op het genereren van waarde uit data en hoeven zich niet meer bezig te houden met een zeer gespecialiseerde service die aanzienlijke interne middelen zou vergen. Onze service centraliseert ook overeenkomsten en specificaties, waardoor onderhoud en beheer eenvoudiger worden.

Nog meer voordelen

  • Duidelijk omschreven verantwoordelijkheden en autorisaties;
  • Betere datakwaliteit;
  • Duidelijk gedefinieerde processen die de voorspelbaarheid verbeteren;
  • Minder gedoe vergeleken met het ondertekenen van bilaterale overeenkomsten met elke partij.

Waarom Visma Connect?

Visma Connect is de marktleider in veilige en betrouwbare informatie-uitwisseling. Afsprakenstelsel voor het delen van data, zoals iSHARE, vertrouwen erop dat we het juiste raamwerk voor overeenkomsten opzetten en onderhouden. Visma Connect stond ook aan de wieg van het ontwerp en de implementatie van het Nederlandse Standard Business Reporting-programma, dat twee Europese Best Practice-prijzen heeft gewonnen.

Neem contact op met ons

In een wereld die op data draait, is betrouwbare en gestructureerde informatie van cruciaal belang. Visma Connect is de belangrijkste leverancier van tools, taxonomieën en expertise voor informatie- en data-uitwisseling, duurzaamheids en verantwoordingsrapportages.

Werken bij Visma Connect

Overzicht vacatures

Neem contact met ons op

088-1161800

vco.info@visma.com

Contactpagina

Achtergronden en artikelen

Blogposts

Nieuws

Bibliotheek

   

     

Handige pagina's

Disclaimer/Privacy

Trust center

MVO

© 2022 Visma Connect BV