De kwaliteit van duurzaamheidsdata

  • De kwaliteit van duurzaamheidsdata begint bij uw dochterondernemingen en supply chain partners. Gegevensvalidatie, de kwaliteit van uw processen, systeemintegriteit en informatiebeveiliging bepalen het maturity level.
  • Duurzaamheidsgegevens moeten betrouwbaar, vergelijkbaar en gestandaardiseerd zijn. Alleen dan zijn ze van waarde voor uw zakenpartners en kapitaalverschaffers.
  • Doe geen concessies als het om kwaliteit gaat. Werk alleen met gerenommeerde leveranciers die hun sporen hebben verdiend. 

Duurzaamheidsrapportages

Het opstellen, optimaliseren en automatiseren van duurzaamheidsverslaggeving vereist een platform dat de de datakwaliteit, veiligheid en transparantie van financiële verslaglegging combineert met de specifieke kennis en inhoud van duurzaamheidsstandaarden. 

Wilt u meer weten over duurzaamheidsrapportages, wat er van uw bedrijf verwacht wordt, en hoe u zich kunt voorbereiden op de CSRD?

Plan een gratis adviesgesprek met een van onze specialisten.

Plan een adviesgesprek

New call-to-action

Duurzaamheidsrapportages met Visma Connect

Neem contact op met ons

Uniforme rapportages en minder administratieve rompslomp. Visma Connect is de belangrijkste leverancier van tools, taxonomieën en expertise voor informatie- en data-uitwisseling, duurzaamheids- en verantwoordings rapportages. Vul het formulier in en wij nemen contact met u op. 

Werken bij Visma Connect

Overzicht vacatures

Neem contact met ons op

088-1161800

vco.info@visma.com

Contactpagina

Achtergronden en artikelen

Blogposts

Nieuws

Bibliotheek

   

     

Handige pagina's

Disclaimer/Privacy

Trust center

MVO

© 2021 Visma Connect BV