Voor wie is het?

  • Bedrijven met meer dan 500 werknemers
  • Bedrijven met een groot aantal toeleveranciers en dochterondernemingen

Lees 9 Tips to Get Started with Sustainability Reporting

Organisaties moeten meer en meer rapporteren over hun  duurzaamheidsprestaties. Zakenpartners, toezichthouders, investeerders en klanten vragen om betrouwbare duurzaamheidsdata. De aankomende Corporate Sustainability Reporting Directive (CSRD) verplicht 48.000 bedrijven in de EU om per 2024 op een uniforme manier over duurzaamheid te rapporteren. Het is daarom nu tijd om na te gaan denken over het maken van gestandaardiseerde en consistente duurzaamheidsrapportages. Als je nog niet weet waar je moet beginnen, lees dan 9 Tips to Get Started with Sustainability Reporting. 

Lees verder

New call-to-action

Plan een adviesgesprek

Benieuwd naar alle voordelen van Visma Sustynex? Plan een gratis adviesgesprek met een van onze specialisten.

Plan een adviesgesprek

Waarom Visma Connect?

Visma Connect is dé specialist in gekwalificeerde informatie-uitwisseling. Wij zijn het team achter de Nederlandse taxonomie voor financiële verslaglegging, die elke rechtspersoon in Nederland gebruikt om zijn of haar jaarrekening bij de Kamer van Koophandel te deponeren zoals de wet dat voorschrijft. Visma Sustynex is de volgende stap in gekwalificeerde informatie-uitwisseling. Nu passen wij onze kennis van Standard Business Reporting toe op het gebied van duurzaamheidsrapportages. Bedrijven en organisaties kunnen met Sustynex makkelijk gevalideerde, consistente en betrouwbare duurzaamheidrapportages opstellen.

Neem contact op met ons

Uniforme rapportages en minder administratieve rompslomp. Visma Connect is de belangrijkste leverancier van tools, taxonomieën en expertise voor informatie- en data-uitwisseling, duurzaamheids- en verantwoordings rapportages. Vul het formulier in en wij nemen contact met u op. 

Werken bij Visma Connect

Overzicht vacatures

Neem contact met ons op

088-1161800

vco.info@visma.com

Contactpagina

Achtergronden en artikelen

Blogposts

Nieuws

Bibliotheek

   

     

Handige pagina's

Disclaimer/Privacy

Trust center

MVO

© 2021 Visma Connect BV