Informatie- en
Gegevens
uitwisselings
platform

Betrouwbaar, automatisch en simpel 

Voor wie is het? 

Ons gegevensuitwisselingsplatform is ontworpen om te voldoen aan de steeds hogere eisen die worden gesteld aan overheden en instellingen. Het biedt oplossingen voor organisaties die grote hoeveelheden informatie nodig hebben om hun werk goed te kunnen doen. Of het nu gaat om toezicht, het verstrekken van een uitkering of het maken van beleid, ons platform zorgt ervoor dat de informatie simpel, veilig en betrouwbaar kan worden uitgewisseld met andere instellingen zonder zorgen over volledigheid, betrouwbaarheid en het kwijtraken van informatie. Dit leidt tot meer en betrouwbare dienstverlening in minder tijd.

De voordelen

  • Efficiëntie: Het platform maakt het delen van informatie tussen verschillende instellingen snel en eenvoudig, waarbij tijdrovende en foutgevoelige handmatige processen worden geautomatiseerd.
  • Betrouwbaarheid: wij hebben jarenlange ervaring en expertise in veilige en betrouwbare informatie-uitwisseling, waardoor de gegevens veilig worden verzonden en opgeslagen. Gebruikers kunnen erop vertrouwen dat hun gegevens altijd beschikbaar en up-to-date zijn.
  • Configureerbaar: Het platform wordt specifiek afgestemd op de behoeften van de organisatie. Er worden diverse services aangeboden, zoals integraties, advies, validatie en opslag, om gebruikers te helpen het maximale uit hun gegevens te halen.
  • Kostenbesparing: Door processen te automatiseren en handmatige handelingen te verminderen, kunnen organisaties kosten besparen.
  • Verbeterde dienstverlening: Met het platform kunnen gebruikers betrouwbaardere en efficiëntere diensten aanbieden aan klanten en stakeholders. Hiermee kan worden voldaan aan de steeds hogere eisen die worden gesteld aan overheidsinstellingen en bedrijven.

Waarom Visma Connect? 

Sinds de oprichting in 2006 is Visma Connect verantwoordelijk voor de belangrijkste projecten op het gebied van veilige en betrouwbare informatie-uitwisseling zoals de Berichtenbox, de Digipoort en het Single Maritime Window. Visma Connect is dé informatie-uitwisselingsspecialist en heeft bewezen een betrouwbare partner te zijn voor organisaties die waarde hechten aan hun data. Wij zorgen ervoor dat uw informatie veilig terechtkomt waar het moet zijn, betrouwbaar, in het goede formaat en in de goede structuur. Sinds 2006 zijn we van alle miljarden berichten die door onze systemen zijn gegaan, er niet één kwijtgeraakt.

Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek wat ons Data deel platform voor jouw organisatie kan betekenen!

Uit ons blog

New call-to-action

10 lenzen voor een beter zicht op informatie-uitwisseling

Informatie-uitwisseling is niet leuk, maar wel noodzakelijk. Net zoals we een gemeenschappelijke taal gebruiken om met andere mensen te communiceren, hebben bedrijven en toezichthouders een gestandaardiseerde manier nodig om dezelfde taal te gebruiken bij het uitwisselen van financiële en zakelijke informatie. Het gebruik van een gestandaardiseerde taal om informatie uit te wisselen is essentieel om compatibiliteit en begrip tussen alle deelnemers te garanderen.

Lees verder

 

Neem contact op met ons

In een wereld die op data draait, is betrouwbare en gestructureerde informatie van cruciaal belang. Visma Connect is de belangrijkste leverancier van tools, taxonomieën en expertise voor informatie- en data-uitwisseling, duurzaamheids en verantwoordingsrapportages.

Werken bij Visma Connect

Vacatures

Neem contact met ons op

088-1161800

vco.info@visma.com

Contactpagina

Achtergronden en artikelen

Blogposts

Nieuws

Bibliotheek

   

     

Handige pagina's

Disclaimer/Privacy

Trust center

MVO

© 2023 Visma Connect BV