Portalen

Snel en eenvoudig rapporteren

Voor wie is het?

  • Toezichthouders en ministeries die informatie uitvragen bij bedrijven en instellingen.
  • Financiële instellingen zoals banken, verzekeraars en financieringsmaatschappijen die informatie nodig hebben om aanvragen te beoordelen of hun portfolio te beheren.
  • Intermediairs, zoals accountants en fiscalisten, die namens klanten rapportages indienen.
  • Grote bedrijven die behoefte hebben aan gestructureerde informatie van lokale vestigingen.

Voordelen

  • Een flexibele en eenvoudig te implementeren oplossing voor het ontvangen van gestructureerde en betrouwbare informatie en rapportages.
  • Flexibiliteit: schaal op wanneer u dat nodig hebt.
  • Veilige en betrouwbare informatie-uitwisseling.
  • Ontvang en deel data van hoge kwaliteit.

Waarom Visma Connect?

Visma Connect is toonaangevend bij de implementatie van Standard Business Reporting. Wij hebben taxonomieën ontwikkeld voor de Nederlandse Kamer van Koophandel, die nu meer dan 10.000 voorgedefinieerde elementen gebruikt om de (financiële) bedrijfsrapportage in Nederland te stroomlijnen. We hebben ook een taxonomie ontwikkeld voor de staat Florida, de eerste staat in de VS die rapportages in machineleesbaar XBRL-formaat vereist.

Meer weten? 

Portalen voor toezichthouders

Als gevolg van de alsmaar toenemende digitalisering moeten toezichthoudende instanties hun werkwijze snel aanpassen om de groeiende hoeveelheid gegevens die ze ontvangen te kunnen verwerken. Visma Connect biedt een handig portaal om verantwoordingsrapportages op te stellen en in te dienen. Deze als SaaS-oplossing geleverde gebruikersinterface maakt het voor toezichthouders eenvoudig om gestandaardiseerde informatie te ontvangen die gemakkelijk te verwerken en te benchmarken is. 

Lees verder

Neem contact op met ons

In een wereld die op data draait, is betrouwbare en gestructureerde informatie van cruciaal belang. Visma Connect is de belangrijkste leverancier van tools, taxonomieën en expertise voor informatie- en data-uitwisseling, duurzaamheids en verantwoordingsrapportages.

Werken bij Visma Connect

Vacatures

Neem contact met ons op

088-1161800

vco.info@visma.com

Contactpagina

Achtergronden en artikelen

Blogposts

Nieuws

Bibliotheek

   

     

Handige pagina's

Disclaimer/Privacy

Trust center

MVO

© 2023 Visma Connect BV