Integratie services

Connectiviteit in de digitale economie

Oplossingen

Managed Integrations en Connectivity as a Service

Integraties vragen om specialistische vaardigheden, de juiste tooling en tijd en aandacht. Er zijn genoeg redenen om dit aan een expert over te laten. Als u met meerdere IT-systemen wilt integreren, kunt u op ons rekenen. Visma Connect is uw one-stop-oplossing voor managed integrations om de connectiviteit van uw platforms te garanderen.

Managed Integrations

API Management

API Management: essentieel voor organisaties die systemen willen verbinden met cloud-based software. Onze API-beheeroplossing biedt controle over de gehele API-levenscyclus. Wij creëren, beheren en monitoren API’s en bieden een ontwikkel portal voor uw klanten.

API Management

Voor wie is het?

Organisaties die hun voordeel willen doen met strategische integraties, maar geen speciaal integratieteam heeft. Organisaties die operationele pijn ervaren bij het omgaan met integraties door een gebrek aan interne expertise. Voorbeelden zijn:

  • Softwarebedrijven die snel integraties live willen brengen en hun concurrentievoordeel willen vergroten
  • Bedrijven die integraties met hun IT-systemen of software willen aanbieden en deze  integraties en de support willen uitbesteden
  • Organisaties (publiek en privaat) die veel verschillende partners op hun applicatie(s) moeten aansluiten en op een veilige manier informatie moeten delen met klanten of leveranciers.
New call-to-action

Factsheet Visma Connect Integrations Platform

Download jouw exemplaar
Snel integraties bouwen en implementeren

In de huidige data driven wereld is betrouwbare en veilige informatie-uitwisseling van cruciaal belang. Ons integratieplatform biedt een veilige snelweg tussen IT-systemen en maakt makkelijk om integraties tussen systemen te ontwikkelen, op te schalen en te onderhouden.

Ons platform combineert de kracht en snelheid van de cloud met onze jarenlange ervaring in informatiebeveiliging, waardoor een betrouwbare en snel configureerbare oplossing wordt gegarandeerd.

Download jouw exemplaar

Voordelen

  • Probleemloze oplossing
  • Integratie-experts die altijd beschikbaar zijn
  • U krijgt voorspelbare resultaten
  • Korte implementatietijd
  • Lagere eigendom kosten
  • Meer uptime
  • Meer inzicht (logboeken en verslaglegging)

Waarom Visma Connect?

Visma Connect is leider op het gebied van veilige en betrouwbare informatie-uitwisseling. Organisaties zoals iSHARE (verantwoordelijk voor het naleven van uniforme afsprakenstelsels voor het delen van gegevens in de logistiek) vertrouwen op ons voor het opzetten en bijhouden van de juiste raamovereenkomst. Visma Connect heeft als medeontwerper het voortouw genomen in het ontwerp en de implementatie van het Standard Business Reporting-programma in Nederland, dat tweemaal de prijs voor Europese Best Practice heeft gewonnen.

Neem contact op met ons

In een wereld die op data draait, is betrouwbare en gestructureerde informatie van cruciaal belang. Visma Connect is de belangrijkste leverancier van tools, taxonomieën en expertise voor informatie- en data-uitwisseling, duurzaamheids en verantwoordingsrapportages.

Werken bij Visma Connect

Vacatures

Neem contact met ons op

088-1161800

vco.info@visma.com

Contactpagina

Achtergronden en artikelen

Blogposts

Nieuws

Bibliotheek

   

     

Handige pagina's

Disclaimer/Privacy

Trust center

MVO

© 2023 Visma Connect BV