Als organisatie maak, deel verzamel je veel documentatie. Denk aan rapporten, offertes, facturen, e-mails en afbeeldingen. Maar hoe maak je alles vindbaar, hoe weet je dat je de meest recente versie voor je hebt en hoe borg je de veiligheid van de informatie? Dat regel je met een Document Management Systeem (DMS).

Bekijk onze DMS oplossing

Delivery.jpg

Fijn samenwerken op afstand

Werk je op afstand samen met collega’s, klanten en of leveranciers, dan is een goed documentbeheer belangrijk. Verwerk, deel en sla je documenten centraal op, dan krijg je structuur en controle. Je stelt per document wie toegang en welke hij krijgt. Zo houd je grip op alle gegevens en voldoe je slimmer aan privacy wet- en regelgeving.

Analysing.jpg

Zaakgericht werken


Steeds meer gemeenten en andere (semi)overheidsinstanties kiezen voor de principes van ‘zaakgericht werken’. Aan de voorkant helpt zaakgericht werken om de dienstverlening richting burgers te verbeteren; aan de achterkant zorgt het voor een gestroomlijnde bedrijfsvoering.

success.jpg

Prettig klantcontact


Om klanten snel te kunnen voorzien van de juiste informatie, is goede documentenbeheer software onontbeerlijk. Centrale toegang tot actuele klant-, levering- of service-gerelateerde documenten zorgen ervoor dat je klachten en vragen van klanten en burgers (bijvoorbeeld over de status van een aanvraag of bestelling) snel en naar tevredenheid kunt afhandelen.

DMS van Visma

Visma Circle is de specialist in document management en digitaal en veilig samenwerken vanuit de cloud. Documentatie is daarbij altijd binnen handbereik vanaf elk gewenst apparaat. Het DMS van Visma Circle koppelt met vele bedrijfsapplicaties waardoor slim en veilig samenwerken in een stroomversnelling raakt. De documentenbeheer software van Visma ondersteunt bovendien zaakgericht werken. Zo weet je zeker dat iedereen altijd werkt met de juiste documenten document – en dus aan de juiste zaak.

Ontdek Visma Circle

 

Klantquotes:

logo-wsbd.png


“We hebben nu een volledig zaaksysteem inclusief de gewenste kaartfaciliteiten geheel volgens plan geïmplementeerd. Dit was niet mogelijk geweest als we niet als partners hadden samengewerkt”

Chris van den Hoven, Waterschap Brabantse DeltaLees de casestudy

Logo-2.png


“Wij legden met de sprintaanpak de basis voor digitaal én zaakgericht werken. Djurma groeit uit tot hart van onze organisatie. We hebben nu een centraal systeem om onze informatie in vast te leggen; gestructureerd en eenvoudig. Dat stimuleert het gebruik. Informatie opzoeken, is bijvoorbeeld verbazingwekkend makkelijk.”

Gerard van der Hoeven, Gemeente Weert.

Lees de casestudy

 

foto_logo_0.png

“Wil je echt zaakgericht werken, dan is het belangrijk om bij je eindgebruikers – onze inwoners dus – te checken waar verbeterpunten liggen en het systeem daarop aan te passen. Met Djuma kunnen we dat.”

Corina de Rooij, gemeente Krimpenerwaard

 

 

Lees de casestudy

Waarom documenten software van Visma?

  • Veilige digitale opslag: altijd maximaal grip op je documenten, dossiers en archieven.
  •  Geen rondzwervende bestanden op verschillende servers of computers.
  • Eén documenten systeem: iedereen werkt altijd op basis van dezelfde informatie.
  • Vanuit de cloud, dus altijd binnen handbereik – op elk gewenst moment, vanaf elk gewenst device.
  • Meer tijd om te bouwen aan je organisatie dankzij slim dossierbeheer.


Visma Circle logo kleur.png

Visma Circle, jouw partner voor digitaal werken

Binnen de Visma-groep is Visma Circle hét label voor documentmanagement en digitale samenwerking.

Ontdek Visma Circle