eGovernment

eGovernment

Software en oplossingen voor de digitalisering van openbare diensten en geavanceerde bedrijven om de digitale samenleving te ontwikkelen.
Het Visma-portfolio binnen eGovernment helpt onze klanten om voorop te blijven lopen in de digitalisering van processen om de ontwikkeling van de digitale samenleving te stimuleren.

Door eGovernment- en zelfbedieningsoplossingen te ontwikkelen die de kwaliteit van service verbeteren en tegelijkertijd de vraag naar middelen verminderen, helpen onze IT-consultants overheidsinstellingen, aangesloten organisaties en grote bedrijven om hun processen te automatiseren. Onze consultants zorgen ook voor efficiënt applicatiebeheer, onderhoud en continue ontwikkeling van de IT-oplossingen van onze klanten.

Visma Circle is een Nederlandse softwareleverancier gespecialiseerd in het ontwikkelen, implementeren en beheren van toonaangevende (cloud) softwareoplossingen voor casemanagement, samenwerking, e-services en document- en recordbeheer voor organisaties in de (semi) overheid, het onderwijs en aanverwante markten. Visma Circle biedt oplossingen op basis van in eigen huis ontwikkelde Djuma en Verseon in combinatie met Microsoft 365 oplossingen.

Visma Circle 

Visma Roxit levert oplossingen voor vergunningverlening, toezicht & handhaving, ruimtelijke ordening, bodem en ondergrondse infrastructuur dragen bij aan de inrichting en het beheer van onze fysieke leefomgeving. Visma Roxit biedt ook oplossingen voor casusafhandeling, besluitvorming, klantcontact en communicatie.

Visma Roxit

Admincontrol biedt oplossingen voor veilige samenwerking en eenvoudig delen van documenten in bedrijfsprocessen zoals bestuurs- en managementwerk, due diligence en beursnoteringen.

Gebruikers van privé en openbare bedrijven van alle groottes besparen tijd, hebben meer controle en zijn beter voorbereid, wat resulteert in betere besluitvorming.

Admincontrol

Digitaal communiceren en werken vanuit de cloud is de nieuwe standaard. Papier verdwijnt steeds meer. IntraData biedt IntraOffice: vier toonaangevende oplossingen voor de gehele document lifecycle. Van het genereren van documenten, het digitaal ondertekenen, het verzamelen van (persoons) data vanuit bedrijfsapplicaties en/of mainframeapplicaties, het gestructureerd bewaren - inclusief het bewaken van (wettelijke) vernietigingstermijnen - en natuurlijk het veilig online delen met betrokkenen. Daarmee ligt digitaal papiervrij werken voor iedere organisatie binnen handbereik.

Intradata

Visma Connect stelt burgers, bedrijven en overheden in staat door middel van veilige, efficiënte en gekwalificeerde digitale informatie-uitwisseling wereldwijd. Dit doen we door het ontwerpen, bouwen, verbinden, analyseren en beheren van informatieketens en ecosystemen voor het delen van gegevens voor de publieke, zorg-, logistieke en financiële sector.

Visma Connect

Advitrae faciliteert het onderwijs met logistieke software oplossingen voor de invulling en uitwerking van formatie, planning- en roostering. Naast software leveren wij diensten als consultancy en training. Op deze manier stellen wij de scholen in staat om goed onderwijs efficiënt, betaalbaar en gepersonaliseerd te organiseren.

Advitrae