Hoe zorg je ervoor dat je medewerkers zichzelf blijven ontwikkelen en dat ze relevant blijven in het digitale tijdperk? De afgelopen jaren is er steeds meer aandacht gekomen voor ‘een leven lang leren’. Investeren in kennis, vaardigheden en verplichte certificeringen is cruciaal om bij te blijven: voor de individuele medewerker, en daarmee ook voor de organisatie als geheel. Een e-learning software ondersteunt hierin.


Bekijk onze E-learning oplossingLearning Management: haal meer rendement uit opleiden

Met een Learning Management System, ook wel een learning management system, (LMS) automatiseer en stroomlijn je al je processen op het gebied van leren en ontwikkelen. Via één portal hebben medewerkers, leidinggevenden én HR inzicht in competenties, certificeringen en het bijbehorende kennis- en opleidingsaanbod. 


Een e-learning software systeem helpt je om het trainingsaanbod, de budgetten en de compliance daaromheen te organiseren. Zo faciliteer je het leren en borg je de vakbekwaamheid binnen je organisatie.

Device.jpg

Bouwblokken voor effectief opleidingsmanagement

Een e-learning software platform geeft je handvatten voor kennisdeling en ondersteuning voor leren en certificeren.

Speedometer.jpg

Digitale processen

Automatiseer al je opleidingsprocessen en geef je HR- of opleidingsprofessional controle over het hele proces van aanvragen, inschrijvingen, budgetplanning en certificering.

Statistics.jpg

Aantoonbaar vakbekwaam

Dankzij rapportages en compliance-dashboards ben je als organisatie aantoonbaar vakbekwaam. Een learning management tool geeft inzicht in competenties, PE-punten en certificaten op zowel organisatie- als persoonsniveau.

Contract1.jpg

Je eigen Academy

Creëer je eigen Academy! Via het LMS-platform stel je snel en eenvoudig een groot aanbod aan (in- en externe) trainingen, e-learningmodules en examens samen voor je medewerkers. 

do-it-together.jpg

Regie voor medewerkers

Met een eigen online opleidingscatalogus en eventueel een persoonsgebonden budget geef je medewerkers zelf de regie over hun eigen ontwikkeling. Via hun persoonlijke portal melden ze zich eenvoudig aan voor cursussen en examens.

E-learning software van Visma

Van introductie- of onboarding programma tot product-, applicatie- of veiligheidstraining: e-learning is een enorm efficiënte manier om – op of buiten de werkplek – snel en adequaat kennis te vergaren over een bepaald onderwerp. De e-learning software van Visma Plusport biedt allerhande mogelijkheden om e-learingmodules te integreren in je opleidingsaanbod: van korte modules tot uitgebreide trajecten.


Bekijk onze E-learning oplossing


Klantquotes

 

Schermafbeelding 2021-10-05 om 18.26.28.png


“Waar we heel trots op zijn is dat het percentage trainingen, dat centraal via de Royal IHC Academy wordt geregeld, in 2 jaar is gestegen van 15% naar 80%.”

Peter Wemmers - Royal IHCLees de case study

Combilogo_Bascule_Spirit_RGB-1-1.png


“Ik ben nog steeds heel tevreden over de samenwerking met PlusPort. Er is heel veel mogelijk. Goede ideeën voor verbeteringen worden besproken en daarna ook ontwikkeld. Dat geeft aan dat PlusPort met zijn tijd mee gaat.”

Francois Mittertreiner - Spirit Jeugdzorg


Lees de case study

Waarom e-learning software van Visma?

  • Maximale grip op al je processen rondom leren en ontwikkelen.

  • Mogelijkheden voor het opzetten van je eigen Academy.

  • Geef medewerkers de regie over hun eigen ontwikkeling.

  • E-learning, voor tijd- en plaatsonafhankelijk leren.

  • Vanuit de cloud, dus altijd binnen handbereik – op elk gewenst moment, vanaf elk gewenst device.

     

Ontdek Visma Plusport

 

Visma Plusport logo.png