Als een medewerker uitvalt, is dat in de eerste plaats enorm vervelend voor hem of haar persoonlijk. Maar ook voor jou als werkgever is verzuim vanzelfsprekend een belangrijk punt van aandacht. Het liefst wil je verzuim zoveel mogelijk voorkomen. En als het toch optreedt, wil je het zo goed mogelijk managen. Met de ondersteuning van het juiste verzuimsysteem beheer je het verzuim op de juiste manier en kun je zelfs onnodig verzuim voorkomen.


Bekijk onze verzuimoplossingDe bouwstenen van effectief verzuimmanagement

Device.jpg

Ook op smartphone en tablet

Het verzuimsysteem van Visma Verzuim werkt op laptop, smartphone en tablet. Zo begeleid je verzuim eenvoudig; waar en wanneer je wilt.

Approval.jpg

Altijd actuele verzuimcijfers

Via het dashboard heb je altijd inzicht in de actuele ken- en stuurgetallen rondom verzuim. Daarnaast is er een groot aantal verzuimrapportages beschikbaar.

employee-office.jpg

Werknemer staat centraal

Via het werknemersportaal kan elke ziekgemelde medewerker zijn eigen verzuimdossier inzien Ook kan de werknemer ziek- en betermeldingen eenvoudig zelf registreren.

Financials.jpg

Koppeling met UWV en Arbodienst

Visma Verzuim stuurt automatisch meldingen naar de arbodienst en het UWV. Dat scheelt veel tijd; het invullen van papieren formulieren is daarmee verleden tijd.

 

Ontdek Visma Verzuim

Waarom verzuimmanagement software van Visma?

  • 24/7 regie op al je processen rondom verzuim.
  • Iedereen altijd op de hoogte van de actuele stand van zaken.
  • Workflow-gestuurd protocol: mis nooit meer een actie.
  • Geef medewerkers eenvoudig toegang tot hun verzuiminformatie.
  • Vanuit de cloud, dus altijd binnen handbereik – op elk gewenst moment, vanaf elk gewenst device.
  • Voldoet aan de hoogste veiligheidsnormen


Bekijk onze verzuimoplossingKlantquotes

nv-nederlandse-gasunie-logo_20100813_1.jpg.390x260_q85_box-0,73,600,474_crop_detail.jpg

“Aangezien leidinggevenden niet veel te maken krijgen met langdurig verzuim, is het fijn dat de wettelijke taken zijn geborgd in het systeem en dat het AVG-technisch gezien goed is geregeld. Het is een veilige omgeving waarbij de privacy van persoonsgegevens is gegarandeerd.”

Marieke Nienhuis-Wisman - Gasunie

Lees de case study

1voud_Werken-Gezondheid.png

“Alle betrokkenen werken samen in Visma Verzuim en iedereen heeft zijn eigen verantwoordelijkheid. Het verzuimsysteem werkt gewoon makkelijk en eenvoudig. Het is logisch opgebouwd en zelfs klanten kunnen hier zonder al te veel uitdaging mee uit de voeten.”

Rianne van Daalen - 1voud Arbo

Lees de case study

Schermafbeelding 2021-09-29 om 18.33.17.png

“De inrichting van het systeem was een flinke klus, maar Visma Verzuim ondersteunde ons goed. Telkens stond de vraag centraal: welke gegevens mag een persoon met deze rol zien? De medische gegevens zijn heel duidelijk afgeschermd. Daar is Visma Verzuim heel streng in, naar ons toe en naar zichzelf.”

Ineke Rensen - De Pieter Raat Stichting

Lees de case study

Verzuimsysteem van Visma

Visma Verzuim is de online applicatie voor het beheren van verzuim in de organisatie. Met deze gebruiksvriendelijke verzuimsoftware werk je eenvoudig samen met alle partijen die betrokken zijn, zoals de werknemer, arbodienst, bedrijfsarts, verzekeraar en het UWV. Visma Verzuim is marktleider in Nederland. In Visma Verzuim wordt dagelijks het verzuim voor circa 3,5 miljoen werknemers in Nederland beheerd.


Ontdek Visma Verzuim

Visma Verzuim logokopie.png