Human Resource Management

Human Resource Management

Human Resource management software is software die al je HR-gerelateerde processen vereenvoudigt. Niet alleen wordt het zo gemakkelijker om je personeelsbestand te beheren. Ook het zorgen voor je meest waardevolle activa - je werknemers - wordt zo gemakkelijker.

Het maakt niet uit welk expertisegebied jouw organisatie vertegenwoordigt, tijd is belangrijk. Innovatieve en volledig geautomatiseerde HRM-oplossingen helpen jou om meer tijd te besteden aan je bedrijfsontwikkeling en het verkennen van nieuwe kansen en menselijke interacties. In plaats van tijd te hoeven besteden aan tijdrovende, administratieve taken.

Creëer een kostenefficiënte werknemerservaring door de levenscyclus van de werknemer te digitaliseren. Bij elke stap, van onboarding tot exit, bieden we tools voor samenwerking, goedkeuringsstromen en digitale documentafhandeling.

Visma | Raet     HR2day     NMBRS     

Laat onze innovatieve salarisadministratieoplossingen je dagelijkse werk verbeteren met de functionaliteiten die jij nodig hebt om ervoor te zorgen dat je medewerkers tijdig, correct en compliant worden betaald. Werknemers kunnen eenvoudig vanaf elk apparaat vakantie, afwezigheid, reizen en uren registreren.

Visma | Raet     HR2day     Nmbrs    CASH Lonen

Ben je opzoek naar een passende oplossing voor het managen van het verzuim binnen jouw organisatie of bij jouw klanten? Visma Verzuim helpt je om werknemers duurzaam inzetbaar te houden en om langdurig en onnodig verzuim te voorkomen. Met Visma Verzuim kun je eenvoudig het verzuim van je werknemers beheren. Daarnaast is het mogelijk om de verzuimsoftware eenvoudig te koppelen aan je huidige systemen en hebben jouw werknemers ook inzicht in alle relevante informatie over hun verzuim. Ontdek wat Visma Verzuim voor jou kan betekenen!

Visma Verzuim

Gemotiveerde medewerkers zijn essentieel om een bedrijfscultuur te cultiveren die wordt aangedreven door innovatie en verandering. Ontwikkel de vaardigheden en verbeter de prestaties van jouw personeel door middel van boeiende leer- en beloningssystemen.

PlusPort