6 Jul 2023
M&A

Visma en ValidSign bundelen krachten

Visma slaat de handen ineen met ValidSign, marktleider in de Benelux op het gebied van digitaal ondertekenen. Met deze strategische overname versterkt Visma haar positie in de groeiende markt van digitale handtekeningen en bevestigt het bedrijf haar toewijding om innovatieve oplossingen te leveren aan haar klanten in Nederland en daarbuiten.

ValidSign timmert sinds 2016 hard aan de weg op het gebied van digitale ondertekening. Met vele standaard koppelingen met verscheidene applicaties en leveranciers staat ValidSign bekend als het Enterprise-platform voor digitaal ondertekenen. “Deze overname verandert niets aan de marktbenadering van ValidSign, maar verstevigt het fundament om onze marktpositie te verstevigen en verdere expansie in Europa vorm te geven”, aldus John Lageman, CEO van ValidSign. “Deze overname benadrukt de internationale ambities van onze organisatie en biedt ons de mogelijkheden om de verdere interne professionalisering vorm te geven, zodat wij onze klanten nog beter kunnen ondersteunen bij de implementatie en het gebruik van het ValidSign platform."

Visma is al jarenlang een betrouwbare partner voor organisaties in Nederland, die vertrouwen op haar toonaangevende softwareoplossingen op het gebied van boekhouding, salarisadministratie, HR en meer. De overname van ValidSign benadrukt de voortdurende investering van Visma in innovatie en de ambitie om klanten te voorzien van toekomstgerichte technologieën die bijdragen aan hun succes.

"We zijn verheugd om ValidSign te verwelkomen bij de Visma-familie", aldus Marijn van Baar, M&A Director Benelux bij Visma. "Deze acquisitie versterkt onze capaciteit om oplossingen te bieden die aansluiten bij de behoeften van moderne bedrijven die streven naar efficiëntie en digitale transformatie. Met ValidSign kunnen we onze klanten nog beter ondersteunen bij het vereenvoudigen van ondertekenprocessen en het verbeteren van de documentbeveiliging."

ValidSign blijft onder de eigen naam en met het huidige team opereren als zelfstandig, onafhankelijk onderdeel binnen de Visma Groep. Overeenkomsten met klanten en partners blijven ongewijzigd.

Milan Vaassen

PR, Brand & Sponsorship Manager Benelux