Hoe toekomstbestendig is jouw onderwijsorganisatie?

Op 10 juni jl. organiseerde Visma het online event 'Samen werken aan het onderwijs van morgen'. Tijdens dit event gingen we met diverse experts uit het onderwijs in gesprek over actuele vraagstukken in de sector.

We staan aan het begin van onderwijs dat klaar is én blijft voor de toekomst. Al jaren neemt de druk om te veranderen vanuit verschillende kanten toe. De samenleving vraagt om een meer flexibele leerbehoefte bij leerlingen en studenten. Op de arbeidsmarkt ontstaan nieuwe banen en tegelijkertijd is er een tekort aan leraren. De politiek en wetgeving vereisen compliance. En de snelle technologische ontwikkelingen vragen ook om het maken van keuzes. Wil je een toekomstgerichte onderwijsinstelling zijn die adequaat inspeelt op grote veranderingen?

Leer van experts en andere organisaties

Laat je inspireren door de tafelgasten tijdens deze webinar en bekijk hem nu terug. Dagvoorzitter Myrthe Meurders ging in gesprek met trendwatcher Dieter Möckelmann, diverse experts uit het onderwijs en John Reynders, Director Benelux van Visma. Zij behandelde diverse vraagstukken uit het onderwijs van vandaag én morgen:

1. Digitalisering van het onderwijs
2. Gepersonaliseerd onderwijs efficiënt en betaalbaar organiseren
3. Professionalisering en inzetbaar houden van leraren
4. Succesvol faciliteren van het onderwijs van de toekomst

Je kunt het webinar bekijken vanaf je computer, tablet of telefoon.

Vul hier je gegevens in om het online webinar te bekijken.

Na het bekijken praat ik graag met een expert na over:

* Verplichte velden