Gebruikersgerichte
software

Gebruiker centraal

Bij Visma draait ons ontwikkelingsproces om het begrijpen van de behoeften en uitdagingen van gebruikers, zodat onze producten intuïtief en gebruiksvriendelijk zijn.

Connectiviteit via API's

We bevorderen lokale ecosystemen door naadloze en automatische gegevensstromen tussen onze producten en partners mogelijk te maken via API's.

Het benutten van de kracht van AI en Machine Learning

Met geavanceerde technologie implementeren we AI en machine learning om de functionaliteit van onze software te verbeteren, wat aanzienlijke voordelen biedt aan onze klanten.

9519_square 1.jpg

Visma-security-3.jpg


De tech community bij Visma

Een bloeiende tech community

Visma is een van de grootste techcommunities in Europa: gekenmerkt door een startup-mentaliteit en een gedeelde passie voor ons werk. Onze nauwe samenwerking met klanten versterkt onze toewijding om wereldklasse software te leveren.

Het omarmen van het potentieel van technologie

We stellen onze klanten in staat om de nieuwste technologie te gebruiken via onze software, en we blijven evolueren om de voordelen ervan te benutten.


Klantgerichte ontwerpfilosofie

Betrokkenheid van onze klanten

In elk aspect van ons werk betrekken we onze klanten om ervoor te zorgen dat onze software zeer relevant blijft. We voeren grondige tests uit met klanten, waarbij functionaliteit, ontwerp en gebruikersinterfaces worden behandeld.

Een cultuur van voortdurend leren

Hoewel we niet altijd alle antwoorden hebben, drijven nieuwsgierigheid en openheid voor leren en experimenteren ons vooruit. Bij Visma bevorderen we een cultuur van voortdurende verbetering en investeren we in leren.

_DSC9784-1 1.jpg

Visma-CP-Office_DSC5015 1.jpg

Softwareontwikkeling bij Visma

Onwankelbare focus op uitmuntendheid

Onze toewijding om superieure, veilige, en efficiënte software te leveren aan klanten in heel Nederland, en daarbuiten, blijft onwankelbaar.

Agile en innovatief

Door ons continue leveringsmodel en onze DevOps-aanpak werken we in interdisciplinaire, autonome teams en nemen we verantwoordelijkheid voor onze code en infrastructuur.

Het benutten van de public cloud

Door de kracht van de public cloud te benutten, verbeteren we onze leveringsmogelijkheden, schalen we onze capaciteit op, en verminderen we afhankelijkheden. Door deze principes en praktijken te omarmen, vormt Visma de toekomst van softwareontwikkeling en beveiliging, waarbij de gebruiker altijd centraal staat in onze missie.

Visma in Nederland?

Visma in Nederland telt meer dan 40 moderne technologiebedrijven die gespecialiseerd zijn in cloudsoftware die van vitaal belang is voor diverse bedrijfstakken, zoals het bedrijfsleven, de publieke sector, onderwijs, gezondheidszorg en maatschappelijke organisaties. Elk van deze bedrijven heeft zijn eigen unieke specialisaties, bedrijfscultuur en werkwijze.

Wat al deze Visma-bedrijven met elkaar gemeen hebben, is een diepgaande expertise in zowel technologie als de sectoren waarin ze actief zijn. Hierdoor zijn ze in staat technologie te vertalen naar oplossingen die hun klanten ondersteunen op hun weg naar een succesvolle toekomst.

Dus, of je nu een eigen bedrijf hebt, werkzaam bent in de publieke sector, actief bent in de onderwijssector of betrokken bent bij de gezondheidszorg, er is altijd een Visma-bedrijf met de juiste expertise in jouw vakgebied. We staan klaar om je te helpen en samen te werken aan een succesvolle toekomst!

Meer weten over wat Visma in Nederland doet?

Visma | Nederland

Werken bij Visma

Visma in Nederland bestaat uit verschillende softwarebedrijven verspreid over diverse locaties. We werken nauw samen en bundelen onze expertise om de markt optimaal te bedienen. Bij ons krijg je volop kansen om je prestaties naar een hoger niveau te tillen.

Of je nu de voorkeur geeft aan een grote organisatie of liever werkt in een kleine start-up, we bieden alle opties voor je volgende carrièrestap binnen handbereik.

Bekijk onze beschikbare vacatures en neem gerust contact met ons op!

Vacatures