De samenleving digitaliseert. Ook in handel en logistiek zijn nieuwe technologieën aan een stevige opmars bezig. Geautomatiseerde procesondersteuning, predictive modelling en realtime informatie zijn hiervan enkele voorbeelden. Dankzij de inzet van deze tools kan je als ondernemer een hogere efficiëntie, betere marges en tevreden klanten realiseren.


Bekijk onze handel en logisitek oplossingen


Waarom Visma als IT-partner voor handel en logistiek?

  • Je bespaart kostbare tijd en geld dankzij verregaande automatisering van je logistieke en handelsprocessen.
  • Je hebt altijd een duidelijk en up-to-date logistiek inzicht in je bedrijf.
  • Je zet je medewerkers efficiënt aan het werk, met rolgebaseerd werken op basis van eigen werkprocessen
  • Je kunt klanten beter adviseren en maximaal ontzorgen, zodat ze niet de overstap naar een concurrent maken.


Bekijk onze handel en logisitek oplossingen

Onze labels voor handel en logistiek

Brincr logo-4.png

Brincr biedt online software voor groothandels- en e-commercebedrijven: van zzp tot mkb+. Er zijn koppelingen met boekhoudpakketten, webshops, payment providers en logistiek dienstverleners.Ontdek Brincr

Mijnwebwinkel thumb.png

Mijnwebwinkel is een gebruiksvriendelijk en innovatief omnichannel verkoopplatform beschikbaar in het Nederlands, Frans en Engels. Daarnaast is er een kassa app.Ontdek Mijnwebwinkel

Visma thumb.png

Loginex Carbon Intelligence is een CO2-boekhoud- en rapportagetool voor alle bedrijven in de logistieke keten. U kunt er gevalideerde CO2-rapportages mee samenstellen voor uw afnemers en overheden. Het berekenen en alloceren van CO2-emissies is gebaseerd op de Europese norm EN 16258 aangevuld met de richtlijnen van COFRET en GLEC en is voorbereid op ISO 14083.

Ontdek Visma Connect

visma_net-3.png

Visma Software BV biedt met Visma.net Logistics cloud erp-software voor technische, medische en non-food handelsbedrijven.

Ontdek Visma Software