Visma Solidbricks

Grip houden op jouw projecten, processen en alle veranderingen in de bouw en projectontwikkeling? Wij maken voor jou het verschil met onze innovatieve en solide bedrijfssoftware.

Wij zijn niet voor niets al meer dan 35 jaar dé software bouwer voor de bouw.

Neem contact met ons op en bouw samen met ons aan een duurzame toekomst voor jouw bedrijf.

Project bewaking

spot_Orange_Analysing.jpg


Met projectbewaking controleer je eenvoudig de projectvoortgang met behulp van contractbewaking, prognose bijstelling en standopname.

 

 

 

 

 Project ontwikkeling

work-in-progress.jpg

Met projectontwikkeling beheer je kerndata rondom projecten, zoals verkoop, facturatie, extra opties en nazorg voor kopers van de eenheden.

 

 

Relatiebeheer

spot_Orange_Team.jpg

Relatiebeheer helpt bij het vastleggen en opzoeken van organisaties, klanten en medewerkers met koppelingen naar diverse office producten, direct bellen en het maken van selecties.

 

 

Financiële administratie

spot_Orange_Interface-dev.jpg

Voor het verzorgen van een solide financiële administratie met de nadruk op eenvoudige verwerking van (digitale) inkoopfacturen, vaste activa en debiteuren bewaking.

 

 

 Urenportaal

spot_Orange_Calendar.jpg

Registreer in het urenportaal via geïntegreerde oplossingen wekelijks gewerkte uren, verzuim, verlof, reistijd en overuren.

 

 

Materieel

spot_Orange_Sending-invoice.jpg

Beheer en verhuur van eigen of ingehuurd materieel. Met o.a. een gedetailleerde huurnota met de componenten huur, koop, schade, handlings- en vermissingskosten

 

 

Business process management

do-it-together.jpg

Business process management creëert werkstromen die in overleg met de klant worden gemaakt. Dit doen wij volgens het principe: de juiste informatie op het juiste moment.

 

 

Management informatie

spot_Orange_Statistics.jpg

Met management informatie heb je toegang tot diverse tools om op basis van de gegevens in de database overzichten, kpi's of grafieken te creëren.

 

 

centric.png

digi-office.png

cobra.png

hr2day.png

fiscaal-online.png

sharepoint.png

mors-smit.png

Ibis logo.png

cloudnexxt.png

reasult.png

wonderware_avea_logo_2-300x131.png

salesforce.pngSisense_Logo_New.jpg

Unifiedpost-Group logo.png

ibm-cognos.png

office.png

DICO standaard certificate.png

microsoft-partner.png

telerik.png

 

Visma-Mamut-One-logo.png

OutSmart_Logo_H_RGB1x1.png

Resharper logo.png

Wij hebben langdurige relaties met onze klanten

Onze klanten zorgen voor een duurzame en toekomstbestendige leefomgeving. Wij zien het dagelijks om ons heen in de gerealiseerde woonwijken, huizen, markthallen, scholen, tunnels en ecoducten. Wij dragen al geruime tijd een steentje bij met onze Solidbricks. Hiermee ondersteunen wij onze klanten bij het vereenvoudigen en optimaliseren van hun bedrijfsprocessen, zodat zij zich kunnen richten op hun eigen missie.

 

 

Erik Rijnders groot.jpg

Klant Dura Vermeer aan het woord: “Als je je organisatie duurzaam en wendbaar wil maken, moet je bij Visma Solidbricks zijn”

zegt Erik Rijnders, Solution Architect bij Dura Vermeer

dura-vermeer.png

Lees meer

 

wbhonkoop lang.jpg

Meer efficiency door jarenlange samenwerking en maatwerk: “Met Visma Solidbricks administreren wij alles naadloos”

zegt Stefan Honkoop, Senior Projectmanager bij Bouwfonds Property Development BV.

bpd.png

Lees meer

 

Foto Barend Morsinkhof Raadhuys kleiner.jpg

“Visma Solidbricks biedt een oplossing voor financiële administratie én projectbewaking”

zegt Barend Morsinkhof, Controller bij Raadhuys Informatiegroep BV

raadhuys-informatiegroep.png

Lees meer

 

Nieuws

CO2 klein.jpg

27 maart 2024

New business sales- en accountmanager Mark brengt hospitalityvisie naar IT: “Ik vertaal klantwensen naar nieuwe features”

“Wat ik zo leuk vind aan IT? Het menselijke contact.” Dat is misschien geen gangbare uitspraak wanneer je het over technologie hebt. Maar als je onze new business sales- en accountmanager Mark Horné leert kennen, begrijp je meteen waarom hij dit zo stelt. En óók waarom hij unieke vaardigheden naar het IT-veld brengt. Want zeg nu zelf: welke new business sales- en accountmanager kan zijn vak verrijken met hospitalitykennis en -ervaring?

In dit artikel vertelt Mark over zijn reis naar de IT-wereld (en daarmee naar Visma Solidbricks). Ook deelt hij zijn visie op de toekomst van IT: “Ik denk dat we aan de vooravond staan van een ontwikkeling die net zo groot is als toen het internet bedacht werd.”

Lees meer

 

CO2 klein.jpg

14 maart 2024

Procesverbetering in de bouw: visie én softwarefundament voor de toekomst

In onze vorige blogpost vertelde strategic development director Patrick Adema over zijn reis naar Visma Solidbricks. Nu schijnt hij zijn licht op de huidige ontwikkelingen omtrent ICT voor bouw, vastgoed en verhuur. Ook deelt hij zijn toekomstvisie voor de markt en bespreekt hij de rol die Visma Solidbricks in de komende jaren zal gaan spelen: “Over vijf jaar zie ik een product staan waarmee we voor projectontwikkeling én de verhuurmarkt een compleet ecosysteem bieden.”

Lees meer

 

CO2 klein.jpg

06 maart 2024

De filosofie van strategic development director Patrick: “Ik los graag problemen op die er écht toe doen”

‘Een vreemde eend in de bijt’: zo zag strategic development director Patrick Adema zichzelf toen hij zich nét bij Visma Solidbricks voegde. Hij was jarenlang werkzaam geweest als hoofd informatiemanagement en dan zit je aan de ‘klantkant’ van de ICT. Daarom voelde de overstap aanvankelijk wat bijzonder voor hem. Tegelijkertijd maakt zijn achtergrond in informatiemanagement deze switch ook heel logisch. Want daardoor focust hij graag op wat klanten willen en hoe je die wensen met ICT realiseert. En dat is precies waar wij ons mee bezighouden.

Hoe zag de reis van Patrick eruit? Wat is zijn filosofie? En waarin hebben hij en Visma Solidbricks elkaar gevonden?

Lees meer

 

Wij houden van persoonlijk contact

Logo Visma Solidbricks

Visma Solidbricks is nieuwsgierig
Jij ook? Wij zijn benieuwd waar wij je mee mogen helpen.
Neem gerust contact met ons op.

H.J.E. Wenckebachweg 200,
1096 AS Amsterdam

+31 36 844 60 20
[email protected]

linkedin2016.png  logo-social-fb-facebook-icon.png