Visma Solidbricks

Meer grip krijgen op projecten, processen en veranderingen in de bouw? Wij bieden een solide, flexibele en innovatieve softwareoplossing voor bouwbedrijven en projectontwikkelaars.

Neem contact met ons op en bouw samen met ons aan een duurzame toekomst voor je bedrijf.

Project bewaking

spot_Orange_Analysing.jpg


Met projectbewaking controleer je eenvoudig de projectvoortgang met behulp van contractbewaking, prognose bijstelling en standopname.

 

 

 

 

 Project ontwikkeling

work-in-progress.jpg

Met projectontwikkeling beheer je kerndata rondom projecten, zoals verkoop, facturatie, extra opties en nazorg voor kopers van de eenheden.

 

 

Relatiebeheer

spot_Orange_Team.jpg

Relatiebeheer helpt bij het vastleggen en opzoeken van organisaties, klanten en medewerkers met koppelingen naar diverse office producten, direct bellen en het maken van selecties.

 

 

Financiële administratie

spot_Orange_Interface-dev.jpg

Voor het verzorgen van een solide financiële administratie met de nadruk op eenvoudige verwerking van (digitale) inkoopfacturen, vaste activa en debiteuren bewaking.

 

 

 Urenportaal

spot_Orange_Calendar.jpg

Registreer in het urenportaal via geïntegreerde oplossingen wekelijks gewerkte uren, verzuim, verlof, reistijd en overuren.

 

 

Materieel

spot_Orange_Sending-invoice.jpg

Beheer en verhuur van eigen of ingehuurd materieel. Met o.a. een gedetailleerde huurnota met de componenten huur, koop, schade, handlings- en vermissingskosten

 

 

Business process management

do-it-together.jpg

Business process management creëert werkstromen die in overleg met de klant worden gemaakt. Dit doen wij volgens het principe: de juiste informatie op het juiste moment.

 

 

Management informatie

spot_Orange_Statistics.jpg

Met management informatie heb je toegang tot diverse tools om op basis van de gegevens in de database overzichten, kpi's of grafieken te creëren.

 

 

centric.png

digi-office.png

cobra.png

hr2day.png

fiscaal-online.png

sharepoint.png

mors-smit.png

Ibis logo.png

cloudnexxt.png

reasult.png

wonderware_avea_logo_2-300x131.png

salesforce.pngSisense_Logo_New.jpg

Unifiedpost-Group logo.png

ibm-cognos.png

office.png

microsoft-partner.png

telerik.png

 

Visma-Mamut-One-logo.pngResharper logo.png

OutSmart_Logo_H_RGB1x1.png

 

 

 

 

Wij hebben langdurige relaties met onze klanten

Onze klanten zorgen voor een duurzame en toekomstbestendige leefomgeving. Wij zien het dagelijks om ons heen in de gerealiseerde woonwijken, huizen, markthallen, scholen, tunnels en ecoducten. Wij dragen al geruime tijd een steentje bij met onze Solidbricks. Hiermee ondersteunen wij onze klanten bij het vereenvoudigen en optimaliseren van hun bedrijfsprocessen, zodat zij zich kunnen richten op hun eigen missie.

 

 

bpd.png

hazenberg-tbi.png

dekra.png

dura-vermeer.png

koopmans-tbi.png

hegeman.png

raadhuys-informatiegroep.png

hegeman-bouwgroep.png

synchroon.png

groothuis-tbi.png

hevo.png

jp-van-eesteren-tbi.png

ischebeck.png

era-contour-tbi.png

mobilis-tbi.png

bpd-de.png

bm-van-houwelingen.png

burgland-bouw.png

voorbij-prefab.png

Schermafbeelding 2021-08-02 om 10.58.40.png

Nieuws

Keuzevrijheid en groeimogelijkheden klein.png

16 november 2022

Keuzevrijheid en groeimogelijkheden creëren? Zorg voor een flexibel ERP-systeem

Wanneer het op systemen aankomt, werkt het gemiddelde bouwbedrijf anno 2022 niet meer met één alleskunner. Daarom is het essentieel dat je ERP-systeem, de spil van je financiële administratie, flexibel is. Een goed configureerbaar ERP-pakket koppelt met andere software. En daardoor heb je de keuzevrijheid die nodig is om je bedrijf te laten bloeien en groeien.

Maar wat houdt dat nu precies in: een ‘flexibel ERP-systeem’? En welke eigenschappen moet een ERP-leverancier bezitten om jouw behoeftes te kunnen vervullen? In deze blogpost zetten we de zaken voor je op een rij!

lees meer

 

Van bouwplaats naar kantoor.png

02 november 2022

Van bouwplaats naar kantoor: 5 tips om de informatiestroom (én je processen) te optimaliseren

Op de bouwplaats draaien medewerkers uren. Véél uren. Deze administratieve informatie moet je tijdig op kantoor zien te krijgen, zodat twee essentiële processen soepel verlopen. Allereerst is de verloning afhankelijk van dergelijke gegevens. Het betalingsproces mag eigenlijk nooit haperen, dus idealiter boeken mensen de uren in vanaf de bouwplaats. Zo’n digitale werkwijze zorgt dat je op kantoor niets meer hoeft over te typen. Zo bespaar je tijd én elimineer je diverse risico’s.

In het kader van kwaliteit mogen deze twee processen niet haperen. Hoe stroomlijn en optimaliseer je ze? We geven vijf tips waarmee je direct aan de slag kunt!

lees meer

 

Contracttheorie versus bouwpraktijk small

18 oktober 2022

Contracttheorie versus bouwpraktijk: registreer meer- en minderwerk goed en bespaar jezelf veel ellende!

Voordat je een bouwproject start, probeer je zoveel mogelijk afspraken op papier te zetten. Maar de aard van het werk is wispelturig. Logisch, want bouwen doe je niet in theorie. In de dagelijkse bouwpraktijk heb je soms te maken met onverwachte gebeurtenissen, waardoor je nieuwe beslissingen moet nemen. Is het nodig om extra werk te verrichten? Dan is er sprake van meerwerk en daar hangen financiële gevolgen aan.

Zulke zaken wil je allemaal goed registreren in je systeem terwijl het project loopt. Waarom dit belangrijk is? Dat leggen we uit aan de hand van 2 casussen!

Lees meer

 

Wij houden van persoonlijk contact

Logo Visma Solidbricks

Visma Solidbricks is nieuwsgierig
Jij ook? Wij zijn benieuwd waar wij je mee mogen helpen.
Neem gerust contact met ons op.

H.J.E. Wenckebachweg 200,
1096 AS Amsterdam

+31 36 844 60 20
solidbricks@visma.com


linkedin2016.png  logo-social-fb-facebook-icon.png  youtube2016.png