Xedule Professionals

Onze professionals ondersteunen je bij het gebruik van Xedule in elke onderwijssector.

Plan een afspraak

Wat is Xedule Professionals

Xedule professionals is een dochteronderneming van Visma Advitrae en biedt professionals die opgeleid zijn om de onderwijs instellingen die werken met Xedule te helpen het proces te verbeteren. Daarnaast kunnen we (tijdelijk) roostermakers of functioneel beheerders bieden die direct inzetbaar zijn en daarnaast nét iets meer bieden dan roostermakers of beheerders die geen directe kennis van Xedule hebben. Alle professionals hebben namelijk een interne opleiding genoten en zijn op de hoogte van de visie, de nieuwe ontwikkelingen en de verschillende mogelijkheden. Daarbij staan de professionals direct in verbinding met de helpdesk en specialisten van Visma Advitrae.

 

Plan een afspraak

Welke trajecten zijn er beschikbaar?

Elke hulpvraag en elk traject is uniek. Van te voren bespreken we uitvoerig wat we kunnen betekenen voor jouw onderwijsinstelling.

Het (tijdelijk) opvangen van een tekort aan personeel

Icons Line Group blue.jpg

Bij de zogenoemde piek of ziekmomenten kan er tijdelijk behoefte onstaan aan extra ondersteuning, Xedule professionals kan dit opvullen met een roostermaker, planner of Functioneel Beheerder.

Coaching on the job

Icons Line User interface blue.jpg

Bij een team wat nieuw is of waar de kennis wat is weggezakt bieden wij de mogelijkheid om dit door de inzet van een professional weer op nivea te krijgen. De kwaliteit van het proces en de data zal beter worden en daardoor het rooster ook.

Het verbeteren van het onderwijslogistieke proces

Blue_Train.jpg

Een aantal professionals hebben zich gespecialiseerd op delen van dit proces. Als er een hulpvraag ontstaat over een specifiek onderdeel kan de juiste professional helpen dit te verbeteren.

Het verbeteren van het gebruik van Xedule

Icons Line Ok blue.jpg

Na een implementatie van een nieuw systeem gaat de onderwijsinstelling enthousiast aan de slag met de inrichting van dat moment. Maar wat als er wat verandert, er vragen ontstaan of de manier van werken met het systeem niet aansluit met de visie van het moment van inrichten. Een professional kan dan samen met het team bekijken wat de mogelijkheden zijn om het gebruik te verbeteren. De resultaten van een traject zijn erg goed.

Onze projecten

Project 1

inclusief alle info

Project 2

inclusief alle info

Project 3

inclusief alle info

Maak kennis met onze Xedule Professionals!