Mogelijkheden in het Voorgezet Onderwijs

Speciaal voor het voortgezet onderwijs leveren wij Fusyon. Fusyon onderscheidt zich in de breedte door alle onderwijslogistieke processen van formatieplanning tot roosterpublicatie en selfservice in één oplossing te verenigen. Van handmatig tot geautimatiseerd roosteren, van klassikaal tot volledig gepersonaliseerd onderwijs. 

Fusyon kan als suite worden afgenomen, maar we bieden ook losse modules aan. De meest bekende daarvan zijn Fusyon Formatieplanning (Foleta) en Fusyon vakkenpakket (Keuzevak).

Fusyon.jpg

Fusyon

 

 

 

Fusyon, één totaaloplossing van formatieplanning tot rooster. Met Fusyon bieden wij een modern en innovatief platform, als samensmelting van bewezen oplossingen ter ondersteuning van de processen formatieplanning, capaciteits-management en roostering. 

Lees meer

Fusyon.jpg

Fusyon Formatieplanning (Foleta)


Fusyon Formatieplanning (Foleta) is de meest gebruikte applicatie in het voortgezet onderwijs voor formatieplanning, les- en taaktoedeling in het onderwijs. 

 


  Lees meer    

Fusyon.jpg

Fusyon Vakkenpakket (Keuzevak)


Fusyon Vakkenpakket (Keuzevak) helpt bij het verzamelen van keuzes om betrouwbare prognoses te maken. 

 

 

Lees meer

Fusyon Professionals

Referenties

Lentiz | VMBO Maasland 

12-0.jpg

Lentiz | VMBO Maasland maakt gebruik van de roosterautomaat van Xedule


Lentiz | VMBO Maasland is een ‘groene’ vmbo-school. De onderwijsinstelling biedt leerlingen in vier jaar vmbo basis- en kaderberoepsgerichte en de gemengde/theoretische leerwegen aan. 

Lees meer

VSO Mariëndael

mariendael.jpg

VSO Mariëndael maakt gebruik van de dynamische roosterkoppeling met Somtoday.

VSO Mariëndael zocht een tool om roosters op maat te maken. Ze kwamen uit bij Xedule en maken veelvuldig gebruik van de module MyX en de dynamische roosterkoppeling met Somtoday.

Lees meerocimagesmall-2.png

 

Heb je vragen over Visma Advitrae?

Neem contact op  ➡