Toegangskaarten


 

Van 23 t/m 25 maart 2018 staat Rotterdam Ahoy weer in het teken van drie dagen hengelsportplezier tijdens de 50e editie van de grootste hengelsportbeurs de Visma. Om zeker te zijn van een toegangskaart kun je een ticket online bestellen. Met een ticket kun je zelf kiezen welke dag je de Visma bezoekt. Klik op de onderstaande datum om je ticket(s) te bestellen.

 

Let op: Alleen online krijg je 20% korting op je ticket(s) en korting op een parkeerticket van de Rotterdam Ahoy!

 

 

Tarieven

Kaarten voor de Visma zijn op een aantal manieren te verkrijgen. Uiteraard kun je je kaarten aanschaffen bij de kassa van de beurs, maar het is ook mogelijk van tevoren je kaarten te kopen. Het voordeel hiervan is dat je bij de entree niet bij de kassa’s hoeft te wachten en je bovendien 20% korting krijgt op de oorspronkelijke prijs van € 10,00. Daarnaast kun je in combinatie met een online ticket ook online een parkeerkaart kopen met €3,50 korting (excl. transactiekosten).

 

  • Kinderen t/m 13 jaar: gratis (Onder begeleiding van een betalende volwassene) --> Kinderen hoeven geen toegangsticket te bestellen, op vertoon van ID, paspoort of jeugdVISpas krijg je gratis toegang bij de entree van de beurs
  • Online toegangskaart bestellen: € 8,00
  • Online Parkeerkaart: € 9,50 (alleen in combinatie met een online toegangskaart) 
  • Toegangskaart aan de kassa: € 10,00
  • Parkeerkaart aan de kassa: € 13,-