Je kent Visma van de koers, maar ook van…

Visma in Nederland?

In Nederland hebben we meer dan 40 moderne tech-bedrijven die zich bezighouden met cloudsoftware die essentieel is voor verschillende bedrijfstakken. Denk aan het bedrijfsleven, de publieke sector, onderwijs, zorg en maatschappelijke organisaties. Elk bedrijf heeft zijn eigen specialisatie, cultuur en manier van werken.

Wat alle Vismabedrijven gemeen hebben, is een diepgaande kennis van technologie en de sectoren waarin ze actief zijn. Hierdoor kunnen ze technologie omzetten in oplossingen die hun klanten ondersteunen op weg naar een succesvolle toekomst.

Dus, of je nu een bedrijf runt, werkzaam bent in de publieke sector, in het onderwijs werkt of betrokken bent bij de zorg, er is altijd een Vismabedrijf dat expertise heeft op jouw terrein. We staan klaar om je te helpen en samen te werken aan een succesvolle toekomst!

Meer weten over wat Visma in Nederland doet?

Visma | Nederland

Werken bij Visma

Visma in Nederland bestaat uit verschillende softwarebedrijven verspreid over diverse locaties. We werken nauw samen en bundelen onze expertise om de markt optimaal te bedienen. Bij ons krijg je volop mogelijkheden om jouw prestaties naar een hoger niveau te tillen.

Of je nu de voorkeur geeft aan werken in een grote organisatie of juist binnen een kleine start-up, we bieden alle opties voor jouw volgende carrièrestap binnen handbereik.

Bekijk onze vacatures en geef ons een seintje!

Vacatures