Maximaal presteren bij Visma!

Wil je meebouwen aan het Visma merk in Nederland?

Bekijk dan deze twee vacatures bij Visma Nederland.

National PR & Communication Manager

National Web Manager 

Een mooie vervolgstap voor specialisten die willen bouwen aan de strategie en (offline en online) zichtbaarheid van ons cloudsoftware merk.

Meer weten of solliciteren? Bekijk de vacatures hier of neem voor meer informatie contact op met Loes van Rijn, Teamlead Talent Aquisition, via 06 - 83 00 22 16 en loes.vanrijn@visma.com

Werken bij Visma

Ben je ambitieus, gedreven en nieuwsgierig? Wil je een carrière in IT en cloudsoftware? Dan is Visma een bedrijf vol kansen. Als medewerker van Visma word je onderdeel van een organisatie waarin je de ruimte hebt om je zowel persoonlijk als professioneel te ontwikkelen. We gaan snel. Onze besluitvormingsprocessen zijn kort. Als onderdeel van het Visma-team dagen we je uit om vanaf de eerste dag innovatieve oplossingen te creëren.

We zijn altijd op zoek naar nieuw talent. Wil jij een carrière opbouwen bij een van Europa’s toonaangevende sofwarebedrijven?

Visma bestaat in Nederland uit verschillende bedrijven op diverse locaties. We werken nauw samen en bundelen onze expertise om de markt optimaal te bedienen. Er zijn dan ook volop mogelijkheden voor jou om maximaal te presteren! Bekijk snel onze vacatures: