Kom werken bij Visma, de grootste Tech scale up van Europa

Met circa 14.000 medewerkers in meer dan 20 landen is Visma een van Europa's toonaangevende technologiebedrijven. In Nederland werken ruim 3000 mensen bij ruim 40 Vismabedrijven aan cloudsoftware en diensten die bedrijfskritische processen in de publieke en private sector vereenvoudigen en digitaliseren. Wij groeien en onze plannen zijn ambitieus. Daarom zijn we altijd op zoek naar nieuwe experts voor verschillende rollen in verschillende onderdelen van Vismabedrijven.

 
Visma Blog

Myrthe: reizen als inspiratiebron voor mijn werk als hr-director

Myrthe Smalbraak (32) is sinds september 2022 hr-director bij Visma | Raet. Haar taak is om samen met haar team te zorgen dat collega’s zich goed voelen. Daardoor zijn ze in staat om de beste producten te maken en diensten verlenen. Alleen zo kan het 58-jarige bedrijf een leidende rol blijven spelen. Welke rol speelt Myrthe in dit proces en hoe is ze hierin gegroeid?

Wietske: thought leader in customer centric thinking

Wietske van Hees (40) heeft van oktober 2006 tot maart 2023 bij Visma | Raet gewerkt. In die periode is ze uitgegroeid tot thought leader op het onderwerp customer centric thinking. Ze vertelt over haar carrièrepad als leidinggevende dat sinds 1 maart van dit jaar een vervolg heeft gekregen als managing director bij Appical.

Leen & Visma I yuki: een match made in heaven

Met masters in bedrijfscommunicatie en management én een postgraduaat human resource op zak, was Leen Vanonckelen klaar om haar professionele carrière te kickstarten. De volgende halte? Antwerpen. Een nieuwe stap, een nieuwe stad, een nieuwe uitdaging. Op zoek naar persoonlijke groei en betekenisvol werk. Die vond ze bij Visma I yuki.