Kom werken bij Visma, de grootste Tech scale up van Europa

Met circa 14.000 medewerkers in meer dan 20 landen is Visma een van Europa's toonaangevende technologiebedrijven. In Nederland werken ruim 3000 mensen bij ruim 40 Vismabedrijven aan cloudsoftware en diensten die bedrijfskritische processen in de publieke en private sector vereenvoudigen en digitaliseren. Wij groeien en onze plannen zijn ambitieus. Daarom zijn we altijd op zoek naar nieuwe experts voor verschillende rollen in verschillende onderdelen van Vismabedrijven.

 
Visma Blog

Visma snelste stijger in de Computable 100

Met maar liefst 47 plekken groei is Visma de snelste stijger in de Computable 100; van 83 naar plaats 36. In de categorie cloudsoftware staat Visma op plaats 2 en in de categorie duurzaamheid op 5. Wat zijn de initiatieven in de categorieën waarin Visma hoog scoort?

Visma hoogste binnenkomer ooit in Computable Career Guide

Visma is op plaats 14 binnengekomen in de Computable Career Guide, de hoogste binnenkomer ooit in de lijst van de vijftig aantrekkelijkste ICT-werkgevers van Nederland. De ranking wordt samengesteld aan de hand van een vragenlijst onder werknemers bij ICT-bedrijven. Wat is een mogelijke verklaring hiervoor? Die lees je in dit blog