Kom werken bij Visma, de grootste Tech scale up van Europa

Met 15.000 medewerkers in meer dan 20 landen is Visma een van Europa's toonaangevende technologiebedrijven. In Nederland werken ruim 3000 mensen bij dertig Vismabedrijven aan cloudsoftware en diensten die bedrijfskritische processen in de publieke en private sector vereenvoudigen en digitaliseren. Wij groeien en onze plannen zijn ambitieus. Daarom zijn we altijd op zoek naar nieuwe experts voor verschillende rollen in verschillende onderdelen van Vismabedrijven. Ontdek onze vacatures, traineeships en stageplekken.

 
Maak kennis met onze management trainees

MichaelSants_ccexpress.jpeg

"Het traineeship bij Visma is super afwisselend: 5 projecten, in verschillende landen, bedrijven, sectoren en onderdelen van het bedrijf. Wie wil dit nou niet?"


Michael Sants
Management trainee

Lees de ervaringen van Michael

ZhouxingGe-2-2.jpg

"Bij elk project zijn collega’s erg behulpzaam. Daarnaast word ik gewaardeerd voor het werk dat ik heb verzet. Daar krijg ik energie van."Zhouxin Ge
Management trainee

Lees de ervaringen van Zhouxin

unnamed-2-2.jpg

"Bij Visma denk ik wel dat ik mijn werkgeluk kan vinden want er zijn een hoop mogelijkheden. Zo vind ik het gaaf dat ik in verschillende landen mag werken."


Tim Bruyn
Management trainee

Lees de ervaringen van Tim


Hoe is het om bij Visma te werken? 

Maak kennis met onze toegewijde mensen en ontdek hun rol binnen Visma.


Lees het bijzondere verhaal van Jeroen en Casper

Casper-Jeroen-now-1.png

Jeroen vond in jeugdvriend Casper dé drijvende kracht achter de Yuki uitjes

Een vriend(in) of kennis voorstellen als collega. Dat kan best werken, dacht Jeroen Heremans, developer bij Visma | yuki, in 2017. Hij introduceerde zijn goede vriend Casper de Decker als customer supportspecialist omdat hij vond dat hij perfect zou passen in de bedrijfscultuur van Yuki. En dat bleek een schot in de roos.

Lees het verhaal van Jeroen en Casper